Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet

Portrépercek: Sárközi Ákos séf (Borkonyha)

A Michelin-csillaggal is elismert Borkonyha séfjével az elégedettségről, a boldogságról és a nyugalomról is beszélgettünk. Jó, egy picit a konyhába is bemerészkedtünk.

Megosztom barátaimmal

Szerkesztőink kedvencei

Portrépercek: Bíró Lajos séf (Bock Bisztró)

A magyar gasztronómia megkerülhetetlen és öntörvényű alakja, akinek véleményére, beszólásaira mindenki kíváncsi. Összefogja és egyesíti a legújabb törekvéseket, miközben büszkén mesél az egyszerű ételekről, a hagyományos ízekről. A mindig megújúlni képes séffel Müllner Dóra beszélgetett.
Rakott krumpli Michelin-csillaggal

Rakott krumpli Michelin-csillaggal

Sárközi Ákos Michelin-csillagos séf rakott krumplijának összetevői szinte pont ugyanazok, mint a megszokottban, de az összhatás mégis egészen más. Művészet a konyhában,

Napi ajánlatunk

Top videók

Sonkás-bulguros töltött kaliforniai paprikák

Könnyű ebéd vagy vacsora a sütőből. A receptből az is kiderül, hogy miért érdemes elősütnöd a paprikát.

Almás rizsfelfújt

Őszi desszert, amely egy tartalmas leves után 2. fogásként is megállja a helyét.

Duplasajtos tepsis bucik

A hot dog kiflit akár így is felhasználhatod!