Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet

Az izeselet.hu a Gourmet Fesztivál színpadán

A Gourmet Fesztivál a legrangosabb, legizgalmasabb gasztronómiai fesztivál Magyarországon. Mindenki ott van, aki a gasztronómiában számít. Így az Ízes Élet is. A színpadon Mautner Zsófi vendégei: Bede Anna a Vegasztrománia és Bálint Ádám a Spooon123 bloggerei voltak.
Megosztom barátaimmal

Szerkesztőink kedvencei

Közel-keleti lecsó (shakshuka)

Közel-keleti lecsó (shakshuka)

Bede Anna receptje az izeselet.hu számára, amit a Gourmet Fesztivál színpadán is elkészített. A színek és az ízek összjátéka jellemzi ezt a közel-keleti lecsót. Ami természetesen szezonon kívül is elkészíthető, hisz minden alapanyag kapható hozzá. És így bármelyik évszakban az asztalra varázsolhatjuk a nyarat, de természetesen szezonban legjobb, de aki most kipróbálja, az nyáron is megfőzi. Kezeskedünk érte!
Marokkói padlizsánsaláta

Marokkói padlizsánsaláta

Bálint Ádám receptje az izeselet.hu számára, amit a Gourmet Fesztivál színpadán is elkészített. Frissítő saláta, ami remek magában is, de húsevők grillezett húsok mellé is fogyaszthatják.
Pisztáciás baklava, cukormentesen (Fistikli dürüm)

Pisztáciás baklava, cukormentesen (Fistikli dürüm)

Bálint Ádám receptje az izeselet.hu számára. A pisztáciás baklavája édes, de mégis cukormentes, érdemes kipróbálni. Garantált a siker!

Napi ajánlatunk

Top videók

5 szuper ötlet a jégkockatartók hasznosítására

Nyáron talán mindenki hűtőszekrényében lapul egy-két folyamatosan feltöltött jégkockatartó, hogy bármikor hűsíthessük magunkat jeges italokkal. Szilikonból sokféle jópofa formában beszerezhetjük, és nemcsak jégkocka gyártáshoz használhatjuk! Íme pár további ötlet.