Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet
A csevapcsicsa elmaradhatatlan kísérője

Zöldfűszeres mártogatós ricottából

Adásban volt: 2013. June 17.
A recepthez tartozó videó
Egészséges, friss mártogatós bármilyen friss zöldséggel és/vagy grissinivel
2016. August 5.

Hozzávalók

  • 25 dkg ricotta
  • fél citrom leve, héja
  • 1 fokhagymagerezd
  • snidling
  • petrezselyem
  • bazsalikom
  • olívaolaj
  • tálaláshoz grissini
  • zöldségek

Elkészítés

A hozzávalókat egy keverőtálban összekeverjük. Majd hőálló tálkákba osztjuk, meglocsoljuk olívaolajjal és 180C fokon, sütőben 15 percig sütjük, langyosan tálaljuk.

0/5
Értékeléshez jelentkezz be vagy regisztrálj.
Megosztom barátaimmal

Napi ajánlatunk

Top videók

Sonkás-bulguros töltött kaliforniai paprikák

Könnyű ebéd vagy vacsora a sütőből. A receptből az is kiderül, hogy miért érdemes elősütnöd a paprikát.

Almás rizsfelfújt

Őszi desszert, amely egy tartalmas leves után 2. fogásként is megállja a helyét.

Duplasajtos tepsis bucik

A hot dog kiflit akár így is felhasználhatod!