Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet

Whiskey-t a teába!

Íme, a Hot Toddy
2018. február 15.

Hozzávalók

1 adaghoz
  • 1 csésze forró víz
  • 1 tea filter (zöld tea, vagy fekete tea is megfelel)
  • 60 ml whiskey
  • 1 ek. méz
  • 1 tk. citromlé
  • 1 karika citrom

Elkészítés

Tegyük a tea filtert, a whiskey-t, és a mézet egy nagy, mikrózható bögrébe, majd öntsük rá a forró vizet. Ha nem elég meleg a víz, mikrózzuk meg egy perc alatt – de ne hagyjuk, hogy forrjon. Adjuk hozzá a citromlevet, keverjük el alaposan. Végül jöhet a citrom karika is.

forrás: Genius Kitchen

0/5
Értékeléshez jelentkezz be vagy regisztrálj.
Megosztom barátaimmal

Szerkesztőink kedvencei

Biscotti és a téli teázás

Biscotti és a téli teázás

A világ egyik legmandulásabb, legkeményebb kekszére, ami viszont folyadékba mártva egyszerűen szinte olvad, és szó szerint jól csúszik a kávézáshoz, teázáshoz.
Csokitorta teával, de nem úgy

Csokitorta teával, de nem úgy

Nem kell megijedni, a tea íze a háttérben megbújik, de mégis érezhető, és nagyon érdekes ízűvé teszi ezt a süteményt. Remélem, nektek is ízlik, nálunk teljes főnyeremény volt a rooibos teás csokitorta
Nálunk is hódít a bubble tea őrület!

Nálunk is hódít a bubble tea őrület!

Ehhez a recepthez tápióka gyöngyökre lesz szükség, amelyet ázsiai boltokból lehet beszerezni

Napi ajánlatunk

Top videók