Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet
Fotó: shutterstock

Villámgyors mártogatós

Avokádós-fetás
2016. December 26.

Hozzávalók

  • lilahagyma
  • jalapeno paprika
  • avokado
  • feta sajt
  • citromlé

  • növényi olaj
  • koriander

Elkészítés

Olívaolajon 6 perc alatt pároljunk meg fél fej kockára vágott lilahagymát és 1 kockára vágott, kimagozott jalapeno paprikát. Pürésítsünk 1 avodádót, 1 csésze apróra vágott koriandert, ¾ csésze morzsolt fetasajtot, ¼ csésze citromlevet, 3 evőkanál növényi olajat, ízlés szerint sót és a hagymás keveréket.

Pirítóssal vagy zöldséghasábokkal tálaljuk.

0/5
Értékeléshez jelentkezz be vagy regisztrálj.
Megosztom barátaimmal

Szerkesztőink kedvencei

Édesburgonyás golyócskák mártogatós mellé

Édesburgonyás golyócskák mártogatós mellé

Ínycsiklandó falatkák mindössze 3 hozzávalóból

Napi ajánlatunk

Top videók

Sonkás-bulguros töltött kaliforniai paprikák

Könnyű ebéd vagy vacsora a sütőből. A receptből az is kiderül, hogy miért érdemes elősütnöd a paprikát.

Almás rizsfelfújt

Őszi desszert, amely egy tartalmas leves után 2. fogásként is megállja a helyét.

Duplasajtos tepsis bucik

A hot dog kiflit akár így is felhasználhatod!