Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet
Fotó: shutterstock

Sütés nélküli, last minute desszert

2016. December 31.

Hozzávalók

  • 10-12 nagy szem eper (fagyasztott)
  • 115g krémsajt
  • ¼ csésze porcukor
  • ½ teáskanál vanília kivonat
  • Lehetséges feltétek:
  • Graham keksz morzsa
  • mini csoki darabok
  • szórócukor

Elkészítés

1. Egy hámozó késsel vágjuk le az eperszemek tetejét, és vágjuk ki a középső részüket, üreget képezve bennünk.

2. Egy kis tálban keverjük össze a krémsajtot, a porcukrot és a vaníliát. 2-3 perc alatt géppel vagy kézzel keverjük habosra.

3. Töltsük a krémet habzsákba, vagy kávés kanállal töltsük az eperszemek belsejébe. Szórjuk meg keksszel, csokival vagy bármivel, amivel szeretnénk.

 

Forrás: www.thekitchn.com

 

0/5
Értékeléshez jelentkezz be vagy regisztrálj.
Megosztom barátaimmal

Szerkesztőink kedvencei

Napi ajánlatunk

Top videók

Sonkás-bulguros töltött kaliforniai paprikák

Könnyű ebéd vagy vacsora a sütőből. A receptből az is kiderül, hogy miért érdemes elősütnöd a paprikát.

Almás rizsfelfújt

Őszi desszert, amely egy tartalmas leves után 2. fogásként is megállja a helyét.

Duplasajtos tepsis bucik

A hot dog kiflit akár így is felhasználhatod!