Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet

Roppanós csalamádé

Adásban volt: 2015. June 26.
A recepthez tartozó videó
Nyári ebédek tökéletes kísérője ez a roppanós savanyúság.
2016. May 22.

Hozzávalók

  • 1 db kaliforniai paprika
  • 1 db paradicsom
  • 1 db kisebb uborka
  • 1 kisebb fej káposzta
  • 1 fehér spárga
  • 1 szál újhagyma
  • 1 db sárgarépa
  • 2 db karfiolrózsa

  • tárkonyecet
  • cukor

Elkészítés

A sárgarépát vékonyra felkarikázzuk,a spárgát meghámozzuk és vékonyra felszeleteljük.
Az uborkát szintén meghámozzuk, félbevágjuk, magját kikaparjuk és felkarikázzuk.
A paprikát, a leveleire szedett káposztát, a karfiolt és a paradicsomot vékony csíkokra vágjuk.
A felkarikázott újhagymát és a csípős paprikát is felkarikázzuk.
Egy keverőtálban az összes zöldséget jól megsózzuk és meglocsoljuk az ecetes-cukros-sós dresszinggel. Összeforgatjuk és a hűtőben pihentetjük tálalásig.

0/5
Értékeléshez jelentkezz be vagy regisztrálj.
Megosztom barátaimmal
Pataky Péter

Pataky Péter receptje

Szerkesztőink kedvencei

Pikáns sárgarépa saláta pirított földimogyoróval

Pikáns sárgarépa saláta pirított földimogyoróval

Villámgyors, csípős saláta és már kész is van a tízórai/uzsonna.
Nyári paradicsomos padlizsán- és cukkinisaláta, fokhagymás csirkemell

Nyári paradicsomos padlizsán- és cukkinisaláta, fokhagymás csirkemell

Ez a fantasztikus zöld fűszerekkel, újhagymával, fokhagymával, paradicsommal, citrommal készített padlizsán- és cukkinisaláta a grillezett fűszeres csirkemellel és egy pohár borral ideális vacsora egy nyári estén, de természetesen egy grillpartin is tökéletes fogás.

Napi ajánlatunk

Top videók