Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet
Fotó: shutterstock

Kókuszos hamis macaron

2016. October 21.

Hozzávalók

24 darabhoz
  • 2 tojásfehérje
  • 2 ½ csésze cukrozatlan kókuszreszelék
  • ¾ csésze cukor

Elkészítés

1. Válasszuk szét a tojásokat, és a fehérjéket tegyük egy tálba.

2. Tegyük hozzá az összes többi hozzávalót, és keverjük jól össze.

3. 2 keksz sütőlapot enyhén kenjünk meg olajjal.

4. 2.5 cm távolságokra készítsünk kanálnyi halmokat. Egy kis apróra vágott mandulával is megszórhatjuk ezen a ponton.

5. Süssük világos barnára, 12-15 perc alatt.

6. Hagyjuk őket hűlni legalább 5 percig, mielőtt lapáttal eltávolítanánk őket. (He nem vagyunk elég türelmesek, könnyen eltörhetnek.)

7. A megmaradt sütiket tegyük légmentesen zárható dobozba, 3 napig eláll.

 

Forrás:caloriecount.com

0/5
Értékeléshez jelentkezz be vagy regisztrálj.
Megosztom barátaimmal

Szerkesztőink kedvencei

Napi ajánlatunk

Top videók

Sonkás-bulguros töltött kaliforniai paprikák

Könnyű ebéd vagy vacsora a sütőből. A receptből az is kiderül, hogy miért érdemes elősütnöd a paprikát.

Almás rizsfelfújt

Őszi desszert, amely egy tartalmas leves után 2. fogásként is megállja a helyét.

Duplasajtos tepsis bucik

A hot dog kiflit akár így is felhasználhatod!