Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet
Fotó: shutterstock

Gránátalmás pezsgőkoktél

2016. December 17.

Hozzávalók

  • 1/4 csésze gránátalma lé
  • 30ml vérnarancsos ízesítésű vodka
  • 15ml Cointreau likőr
  • ¾ csésze hideg pezsgő vagy habzóbor
  • 1 evőkanál gránátalma mag
  • 1 szelet vérnarancs
  • 1 ág friss rozmaring a díszítéshez

Elkészítés

1. Öntsük a gránátalma levet, a Cointreau-t és a vodkát egy boros pohárba. Öntsük rá a hideg pezsgőt.

2. Adjuk hozzá a gránátalma magokat, a narancskarikát és a rozmaringágat. Azonnal fogyasszuk!

 

Forrás: delightfulemade.com

0/5
Értékeléshez jelentkezz be vagy regisztrálj.
Megosztom barátaimmal

Szerkesztőink kedvencei

Gránátalmás prosecco puncs

Gránátalmás prosecco puncs

Koccintsunk a tészta világnapja alkalmából!

Napi ajánlatunk

Top videók

Sonkás-bulguros töltött kaliforniai paprikák

Könnyű ebéd vagy vacsora a sütőből. A receptből az is kiderül, hogy miért érdemes elősütnöd a paprikát.

Almás rizsfelfújt

Őszi desszert, amely egy tartalmas leves után 2. fogásként is megállja a helyét.

Duplasajtos tepsis bucik

A hot dog kiflit akár így is felhasználhatod!