Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet
Nagyon egyszerűen elkészíthető ez az ínycsiklandóan ropogós és fűszeres vendégváró fogás. A fokhagymás-vajas bagettet már előre bekészíthetjük, a sütéssel azonban érdemes megvárni a vendégeket, hogy melegen tudjunk tálalni.

Fokhagymás-fűszervajas vendégváró bagett

Adásban volt: 2014. September 19.
Nagyon egyszerűen elkészíthető ez az ínycsiklandóan ropogós és fűszeres vendégváró fogás. A fokhagymás-vajas bagettet már előre bekészíthetjük, a sütéssel azonban érdemes megvárni a vendégeket, hogy melegen tudjunk tálalni.
2015. December 5.

Hozzávalók

  • 1 bagett
  • 12 dkg vaj
  • 1 csokor petrezselyem
  • 1 gerezd fokhagyma

  • citrom

Elkészítés

A szoba hőmérsékletű, puha vajat kikeverjük a lereszelt fokhagymával ,a felaprított petrezselyemmel , sóval valamint egy fél citrom héjával. A bagettet ferdén bevagdossuk és ezekbe a résekbe töltjük az elkészült fűszervajat. Alaposan becsomagoljuk egy alufóliába, áttesszük egy sütőpapírral kibélelt tepsibe, majd 220 C fokos sütőben 6 perc alatt készre sütjük.

Megosztom barátaimmal

Napi ajánlatunk

Top videók

Sonkás-bulguros töltött kaliforniai paprikák

Könnyű ebéd vagy vacsora a sütőből. A receptből az is kiderül, hogy miért érdemes elősütnöd a paprikát.

Almás rizsfelfújt

Őszi desszert, amely egy tartalmas leves után 2. fogásként is megállja a helyét.

Duplasajtos tepsis bucik

A hot dog kiflit akár így is felhasználhatod!