Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet
A fotó illusztráció

Egyszerű sajtos keksz

Finom ropogtatnivaló uzsonnára.
2017. May 15.

Hozzávalók

  • 1 csésze reszelt sajt
  • 4 ek. vaj
  • ¼ csésze reszelt parmezán
  • ¾ csésze liszt
  • ½ tk. só

Elkészítés

1. Melegítsük elő a sütőt 175 °C-ra. Tegyük a hozzávalókat egy konyhai robotgép táljába.

2. Dolgozzuk össze egynemű tésztává, majd tekerjük be fóliával, tegyük hűtőbe 30 percre.

3. Nyújtsuk kis a tésztát, szaggassuk tetszőleges formára. A kivágott tésztát fektessük kivajazott tepsibe, süssük őket 10-15 percig.

 

forrás: messforless.net

0/5
Értékeléshez jelentkezz be vagy regisztrálj.
Megosztom barátaimmal

Szerkesztőink kedvencei

Áfonyával töltött omlós keksz

Áfonyával töltött omlós keksz

Habkönnyű édesség. Bármilyen gyümölccsel elkészíthetjük.

Napi ajánlatunk

Top videók

Sonkás-bulguros töltött kaliforniai paprikák

Könnyű ebéd vagy vacsora a sütőből. A receptből az is kiderül, hogy miért érdemes elősütnöd a paprikát.

Almás rizsfelfújt

Őszi desszert, amely egy tartalmas leves után 2. fogásként is megállja a helyét.

Duplasajtos tepsis bucik

A hot dog kiflit akár így is felhasználhatod!