Így készül a FoodTruck Show-nyertes mangalicaburger
Malacpofás Pogiburger – a BazsaLicom receptje
Melengető tyúkhúsleves a léleknek
Egy recept két titokkal
Citromos csirkebecsinált leves
Kókusztejjel, korianderrel és citrommal készül ez az ázsiai ihletésű tavaszi csirkebecsináltleves, amit legalább annyira szeretni fog mindenki, mint a klasszikus változatot.
Az eredeti ukrán borscs
A klasszikus ukrán borscs leves. Céklával, szalonnával, zellerrel és friss kaporral a tetején. Ne egy rohanós délelőttön kezdjünk hozzá.
Expressz ossobucco
A milánói klasszikus fogás - a lyukas csont - kuktában felgyorsítva.
Vadas főzelék gyökérzöldségekből
A hideg időszakok visszatérő gondja, hogy lehet a szezonban kapható gyökérzöldségekből új főzeléket varázsolni. Ez a vadas ihletésű variáció kitűnő alternatíva.
Tepsis tarja sült zellerrel
Az egyszerű sült tarját feldobtuk egy kis tejszínnel és sült zellerrel. Az eredmény leírhatatlan, ezért el kell készíteni!
Waldorf saláta
A világ egyik leghíresebb salátája a Waldorf, ami dió, alma és zeller vitamindús keveréke, amit könnyű majonéz von be. Vendégvárónak, előételnek is kiváló, de tökéletes körete húsoknak. Mi füstölt borjúnyelv mellé ajánljuk.