Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet
Dupla póréhagymás pásztorpite

Dupla póréhagymás pásztorpite

Brit klasszikus kis csavarral
Rakott mediterrán tészta Ammerländer Vajsajttal sütve

Rakott mediterrán tészta Ammerländer Vajsajttal sütve

Micsoda látvány, micsoda ízek! Ez a tészta megéri a fáradságot. Amikor leülsz vele az asztalhoz, úgy érzed, hogy a Földközi-tenger is csak karnyújtásnyira van tőled.
Sült csirkemelles bagett Ammerländer Vajsajttal, lilahagyma chutney-val

Sült csirkemelles bagett Ammerländer Vajsajttal, lilahagyma chutney-val

Ha egy kicsit több időnk van egy szendvicsre, mint általában, érdemes elkészíteni ezt a különleges kreációt. Amennyivel több vele a munka, annyival nagyobb az élvezet is!  
Lassan főtt kolbászos-paradicsomos tésztaragu

Lassan főtt kolbászos-paradicsomos tésztaragu

A puhább kolbász szuper lesz ehhez az ételhez!
Lilahagyma-chutney – Téglás Edit

Lilahagyma-chutney – Téglás Edit

Vendégblogger sorozat, 6. rész
Stroganoff leves

Stroganoff leves

Aki még márciusban is didereg, annak Sára most mutat egy remek levesreceptet.
Szilvás mini torta

Szilvás mini torta

Gyümölcsös desszert mini kiszerelésben Olivér séftől
Hosszan sült marhahús

Hosszan sült marhahús

Krumplipürével, valami roppanós zöldséggel tálald, és a visszaforralt szósszal.
Isteni finom és szaftos húsos-tésztás fogás a Pastitsio – a görög rakott tészta

Isteni finom és szaftos húsos-tésztás fogás a Pastitsio – a görög rakott tészta

Azt hiszem, alig van olyan ember, aki egyáltalán nem szereti a rakott ételeket. Minden íz még intenzívebb lesz összesütve, és az elkészítésre sem kell túl sok időt szánnunk, hiszen dolgozik helyettünk a sütő. A fahéjat ki ne hagyjátok belőle, tökéletes ehhez az ízvilághoz!
1/2