Dupla póréhagymás pásztorpite
Brit klasszikus kis csavarral
Rakott mediterrán tészta Ammerländer Vajsajttal sütve
Micsoda látvány, micsoda ízek! Ez a tészta megéri a fáradságot. Amikor leülsz vele az asztalhoz, úgy érzed, hogy a Földközi-tenger is csak karnyújtásnyira van tőled.
Sült csirkemelles bagett Ammerländer Vajsajttal, lilahagyma chutney-val
Ha egy kicsit több időnk van egy szendvicsre, mint általában, érdemes elkészíteni ezt a különleges kreációt. Amennyivel több vele a munka, annyival nagyobb az élvezet is!
Lassan főtt kolbászos-paradicsomos tésztaragu
A puhább kolbász szuper lesz ehhez az ételhez!
Lilahagyma-chutney – Téglás Edit
Vendégblogger sorozat, 6. rész
Stroganoff leves
Aki még márciusban is didereg, annak Sára most mutat egy remek levesreceptet.
Szilvás mini torta
Gyümölcsös desszert mini kiszerelésben Olivér séftől
Hosszan sült marhahús
Krumplipürével, valami roppanós zöldséggel tálald, és a visszaforralt szósszal.
Jöjjön egy laktató, tápláló étel, amely friss kenyérrel és egy pohár vörösborral szuper téli ebéd!
Babos-kolbászos cassoulet
A klasszikus libasülthöz a lilakáposzta ezúttal pitébe került, gyümölcsökkel és vörösborral
Kakukkfüves libacomb lilakáposztás pitével
Isteni finom és szaftos húsos-tésztás fogás a Pastitsio – a görög rakott tészta
Azt hiszem, alig van olyan ember, aki egyáltalán nem szereti a rakott ételeket. Minden íz még intenzívebb lesz összesütve, és az elkészítésre sem kell túl sok időt szánnunk, hiszen dolgozik helyettünk a sütő. A fahéjat ki ne hagyjátok belőle, tökéletes ehhez az ízvilághoz!
1/2