Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet
Főszerepben egy egészség- és rostbomba: a tavaszváró bulgursaláta

Főszerepben egy egészség- és rostbomba: a tavaszváró bulgursaláta

Egy kis fehérjével fogyasztva laktató ebéd és vacsora
Epres saláta juhsajttal

Epres saláta juhsajttal

Talán meglepő, hogy a salátába egyszerre kerül eper és juhsajt, de aki kipróbálja, nem fogja megbánni!
Édes-savanyú, pácolt sárgarépa

Édes-savanyú, pácolt sárgarépa

Pácolt sárgarépa. Fogyaszthatjuk köretként, de sokféle ételbe jó alapanyagként. Hetekig eláll.
Libamell sült alma mártással és rukolás krumplipürével

Libamell sült alma mártással és rukolás krumplipürével

A hagyományokat folytatni kell! Márton nap környékén süssünk libamellet, vele sült almával és hagymával!