Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet
Répatorta Szamos Lászlótól
Sokak szerint az egyik legjobb, ami a sárgarépával történhet, az a répatorta. A recept ezúttal a Szamostól érkezett, érdemes így …

Répatorta Szamos Lászlótól

Sokak szerint az egyik legjobb, ami a sárgarépával történhet, az a répatorta. A recept ezúttal a Szamostól érkezett, érdemes így is kipróbálni!
Mákos bejgli

Mákos bejgli

A bejgli, az bejgli. Nem szükséges reklámozni. Valószínűleg mindig a nagyié lesz a legjobb, vagy mégsem? Pataki Ádám receptje.
Halászlé

Halászlé

A klasszikus magyar halászlé télen-nyáron készíthető, de a karácsonyi asztalról biztosan nem hiányozhat.
Hálaadás napi köretek

Hálaadás napi köretek

Ha Hálaadás, akkor pulykasült, na de mit adjunk mellé? Néhány köretjavaslat: édesburgonyapüré, parmezános, citromos, sült brokkoli, vörösáfonyaszósz és salsa.
Vaníliás, sült, friss és aszalt sárgabarack pisztáciával és mascarponéval

Vaníliás, sült, friss és aszalt sárgabarack pisztáciával és mascarponéval

A vaníliás szirupban sült sárgabarack és a vaníliás mascarpone találkozás egy desszertben, amiben még a pisztácia is roppan, minden nyári napot aranylóvá tesz.
Frankfurti zöldfűszermártás

Frankfurti zöldfűszermártás

A húsvéti sonka mellé tökéletes kiegészítő ez a zöldfűszerekkel, főtt tojással, mustárral, majonézzel készülő mártás.
1...251252253
253/253