Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet

Zöldfűszeres tejszín

Pataky Péter megmutatja, hogyan kell bele infúzionálni a tejszínbe a kakukkfüvet, amiből ő kakukkfüves krumplipürét készít. Ezzel a módszerrel bármilyen zöldfűszer illóolaját belejuttathatjuk bármilyen tejszínes ételbe, szóval nemcsak kakukkfűvel és nemcsak krumplipüré készülhet az eljárással.

Megosztom barátaimmal
Pataky Péter

Pataky Péter receptjei

Szerkesztőink kedvencei

Tökéletes sültcsirke kakukkfüves krumplipürével

Tökéletes sültcsirke kakukkfüves krumplipürével

Michelin-csillagos séf nyomában járunk, mikor ezt a receptet elkészítjük: tökéletes vasárnapi ebéd csirkével, krumplival és persze salátával. Egyszerű és nagyszerű!

Sült édesburgonya kakukkfűvel, fokhagymával, fetával és csirkemellel

Az év bármely napján elkészíthetjük a fetás édesburgonyát, amit, ha alufólián sütünk, még mosogatnunk sem kell utána!
Zöldfűszeres mártogatós ricottából

Zöldfűszeres mártogatós ricottából

Egészséges, friss mártogatós bármilyen friss zöldséggel és/vagy grissinivel

Napi ajánlatunk

Top videók

Villámgyors banánfagylalt gránátalmával

Banán, gránátalma, 10 perc és kész a házi fagylalt.

Görögdinnyés limonádé

Ha már úgyis fölvágjuk, és kivesszük a magokat, akkor tegyünk félre egy adagot a görögdinnyéből limonádénak is. Savas vagy mentes kiadásban is készíthetjük, a hűsítés garantált.

Rozé kacsamell rebarbarás quinoával és nyári salátával

Fantasztikus nyári vendégváró fogás, de elkészíthetjük csak úgy saját magunk kényeztetésére is. Szánjunk rá időt és figyelmet, akkor biztos a siker!