Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet

Zöldfűszeres tejszín

2016. február 9.
Pataky Péter megmutatja, hogyan kell bele infúzionálni a tejszínbe a kakukkfüvet, amiből ő kakukkfüves krumplipürét készít. Ezzel a módszerrel bármilyen zöldfűszer illóolaját belejuttathatjuk bármilyen tejszínes ételbe, szóval nemcsak kakukkfűvel és nemcsak krumplipüré készülhet az eljárással.

Megosztom barátaimmal
Pataky Péter

Pataky Péter receptje

Szerkesztőink kedvencei

Tökéletes sültcsirke kakukkfüves krumplipürével

Tökéletes sültcsirke kakukkfüves krumplipürével

Michelin-csillagos séf nyomában járunk, mikor ezt a receptet elkészítjük: tökéletes vasárnapi ebéd csirkével, krumplival és persze salátával. Egyszerű és nagyszerű!

Sült édesburgonya kakukkfűvel, fokhagymával, fetával és csirkemellel

Az év bármely napján elkészíthetjük a fetás édesburgonyát, amit, ha alufólián sütünk, még mosogatnunk sem kell utána!
Zöldfűszeres mártogatós ricottából

Zöldfűszeres mártogatós ricottából

Egészséges, friss mártogatós bármilyen friss zöldséggel és/vagy grissinivel

Napi ajánlatunk

Zöldfűszeres bulgursaláta

Üde saláta, mely a nyarat idézi. Ősziesíthetjük salátánkat sütőtökkel, édesburgonyával, gránátalmával.
4 hozzávalós trüffel golyó

4 hozzávalós trüffel golyó

Könnyű, gyors és egészséges

Top videók

Pihe-puha, szaftos és sajtos: ez az egyik legjobb kombináció, ami a kelt tésztával történhet: Óriás pizzás csiga

A látványos csigaformát pedig egyáltalán nem nehéz kialakítani, egy vágás, pár tekerés, és már mehet is a sütőbe!