Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet

Tökéletes levesbetét: csirkemell galuska

Nehéz fantáziadús levesbetétet találni, pedig az ősz és a tél a forró krémlevesek szezonja. Ez a csirkemell galuska gyors és egyszerű, ráadásul azoknak is tökéletes, akiknek nem étel az étel hús nélkül. Pataky Péter egy gombalevesbe szaggatja bele a pipifalatkákat, de bármilyen más krémlevest feldobhatunk ezzel a betéttel, ami ötvözi a húsgombócot és a galuskát.
2015. december 16.

Csirkemell galuska

1 db csirkemell

2 dl jéghideg tejszín

1 db tojásfehérje

só, bors

friss kakukkfű

Megosztom barátaimmal
Pataky Péter

Pataky Péter receptje

Szerkesztőink kedvencei

Fűszeres lencsekrémleves

Fűszeres lencsekrémleves

Illatos, egzotikus és egészséges leves vöröslencséből.
Almás zellerkrémleves

Almás zellerkrémleves

Krémes, selymes és villámgyorsan elkészíthető ez az őszi krémleves. Pirított kaláccsal az igazi!
Csupazöld zöldségkrémleves

Csupazöld zöldségkrémleves

Tele harsány, a nyarat idéző színekkel, mellé pedig chili, gyömbér és kókusztej, amitől meg az őszi és téli esték nagy kedvence lehet.

Napi ajánlatunk

Top videók

Ez a sütemény csak úgy roskadozik a gyümölcsös máktölteléktől! Zárjuk pitébe az ősz ízeit, a szilvát és a fahéjat!

A süti kapott egy finom, túrós tetőt is, hogy még könnyedebb és ellenállhatatlanabb legyen. Mákos-szilvás pite túrótetővel

A megunhatatlan tócsni - íme négy, egészséges változatban, egy kétperces videóban

Szakítsunk a hagyományos elkészítéssel és süssük a sütőben!