Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet

Mi az a blansírozás?

Egy laikus számára ez valami misztikus varázsszónak hangzik, és bizonyos tekintetben az is: ennek köszönhetően a zöld zöldségek megőrzik gyönyörű színüket. Pataky Péter megmutatja, mennyire egyszerű is a zöldségek vagy akár gyümölcsök sokkolása forró, majd hideg vízzel.
2016. január 5.

Megosztom barátaimmal
Pataky Péter

Pataky Péter receptje

Napi ajánlatunk

Top videók

Almás kalácspuding

Krémes és gyümölcsös, télies ízű és illatú kalácspuding. Vegyétek ki a sütőből, hintsétek meg porcukorral, és tálaljátok azon melegében!

Nutella imádók figyelem! Ezt a kekszet ki kell próbálnotok!

Sokak kedvenc mogyorókréme nemcsak kanalazva vagy kalácsra kenve finom, hanem szaftos kekszet is készíthetünk belőle