Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet

Mi az a blansírozás?

Egy laikus számára ez valami misztikus varázsszónak hangzik, és bizonyos tekintetben az is: ennek köszönhetően a zöld zöldségek megőrzik gyönyörű színüket. Pataky Péter megmutatja, mennyire egyszerű is a zöldségek vagy akár gyümölcsök sokkolása forró, majd hideg vízzel.

Megosztom barátaimmal
Pataky Péter

Pataky Péter receptje

Napi ajánlatunk

Top videók

Szuperfinom és egészséges páros. Ezt muszáj kipróbálni, lehetőleg még ma!

Bulgursaláta tarjával és paprikakrémmel. Egyperces videó!

Ezt tegyük a melegszendvicsbe, mert ez az egyik legfinomabb belevaló

Egyperces videóban mutatjuk, hogyan készítsd el!