Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet

Majonéz házliag

Pataky Péter egy kéksajtos-mustáros majonéz készítése közben mondja el a házi majonéz előállítás legfontosabb szabályait. A majonéz két fő alapanyaga a tojás és az olaj, ezek mellé pedig szinte bármilyen plusz ízfokozót kipróbálhatnunk, nem kell ragaszkodni a kéksajthoz és a dijoni mustárhoz.
2016. február 29.

Megosztom barátaimmal
Pataky Péter

Pataky Péter receptje

Szerkesztőink kedvencei

Majonéz (tartármártás) tej- és tojásmentesen

Majonéz (tartármártás) tej- és tojásmentesen

Az eredetihez megtévesztésig hasonló majonézt és tartármártást készíthetünk, mindössze a tojássárgája elhagyásával.
Zeller majonézes mártásban (rémoulade)

Zeller majonézes mártásban (rémoulade)

A vékony csíkokra vágott zeller majonézzel, joghurttal, mustárral, egy kevés mézzel és citrusok levével elkevert mártásban tökéletes köret, és mindenféle sült hús remek kísérője.

Napi ajánlatunk

Top videók

Pesztós-sajtos koszorú

Az egyik legtutibb partikaja ez a pizzatészta alapú koszorú! Nemcsak finom, hanem a középre tálalt tetszőleges mártogatóssal nagyon mutatós is, házibulikon az asztalon a helye!