Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet

Kovászolás télen?!

Pataky Péter elárulja, hogy a kovászoláshoz valójában egyáltalán nem kell nyári napsütés, csupán meleg, így akár a tél kellős közepén is belevághatunk. Ráadásul az uborka mellett más zöldségekkel is próbálkozhatunk, például zöldbabbal és fokhagymával.

Kovászos zöldbab:

50 dkg zöldbab

5 gerezd fokhagyma

1 csokor kapor

víz

2 szelet kenyér

Megosztom barátaimmal
Pataky Péter

Pataky Péter receptje

Szerkesztőink kedvencei

Kovászos uborka

Használjuk ki a napsütötte órák magas számát, és készítsük el nyári nagy kedvencünket, a kovászos uborkát! Sós, fokhagymás és kapros. Ennél nem is kell több.
Kovászos uborka

Kovászos uborka

Használjuk ki a napsütötte órák magas számát, és készítsük el nyári nagy kedvencünket, a kovászos uborkát! Sós, fokhagymás és kapros. Ennél nem is kell több.
Kovászos zöldbab

Kovászos zöldbab

Ki mondta, hogy csak az uborkát lehet kovászolni? A zsenge zöldbabból is lehet szuper roppanós savanyúság. Grillételek, sült húsok tökéletes kiegészítője.

Napi ajánlatunk

Top videók

Sajtos tejfölös golyók

Így készíti Marton Adrienn