Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet

Illatos besamelmártás

2016. március 15.
Pataky Péter megmutatja, hogy ő mivel ízesíti a besamel mártást, ráadásul olyan trükkösen, hogy a végén még le sem kell szűrni. Ő egy gombás melegszendvicshez használja a besamelt, de bármi máshoz is tökéletes.

Megosztom barátaimmal
Pataky Péter

Pataky Péter receptje

Szerkesztőink kedvencei

Mostantól te is tudsz tökéletes besamelmártást készíteni

Mostantól te is tudsz tökéletes besamelmártást készíteni

Sokan félnek tőle, hogy csomós, sűrű vagy éppen túl híg lesz. Ne adj' isten odakap. Pedig csak néhány szabály a titka ...

A tökéletes moussaka

Nagy vasárnapi, családi ebédekre készítsük el a tökéletes moussakát!

Melegszendvics variációk: házi gombás, szalonnás tejfölös és kecskesajtos, diós céklás

Pataky Péter a melegszendvicset új dimenzióba helyezi a céklás-kecskesajtos, szalonnás-tejfölös és furfangos gombás verziójával.

Napi ajánlatunk

Top videók

A megunhatatlan tócsni - íme négy, egészséges változatban, egy kétperces videóban

Szakítsunk a hagyományos elkészítéssel és süssük a sütőben!

Házi készítésű Bounty szelet eperrel

Ti is szeretitek a Bountyt? Ahogy sok kedvencünket, ezt is el tudjátok otthon készíteni, isteni finom lesz a végeredmény!

Pihe-puha, szaftos és sajtos: ez az egyik legjobb kombináció, ami a kelt tésztával történhet: Óriás pizzás csiga

A látványos csigaformát pedig egyáltalán nem nehéz kialakítani, egy vágás, pár tekerés, és már mehet is a sütőbe!