Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet

Illatos besamelmártás

Pataky Péter megmutatja, hogy ő mivel ízesíti a besamel mártást, ráadásul olyan trükkösen, hogy a végén még le sem kell szűrni. Ő egy gombás melegszendvicshez használja a besamelt, de bármi máshoz is tökéletes.

Megosztom barátaimmal
Pataky Péter

Pataky Péter receptjei

Szerkesztőink kedvencei

Mostantól te is tudsz tökéletes besamelmártást készíteni

Mostantól te is tudsz tökéletes besamelmártást készíteni

Sokan félnek tőle, hogy csomós, sűrű vagy éppen túl híg lesz. Ne adj' isten odakap. Pedig csak néhány szabály a titka ...

A tökéletes moussaka

Nagy vasárnapi, családi ebédekre készítsük el a tökéletes moussakát!

Melegszendvics variációk: házi gombás, szalonnás tejfölös és kecskesajtos, diós céklás

Pataky Péter a melegszendvicset új dimenzióba helyezi a céklás-kecskesajtos, szalonnás-tejfölös és furfangos gombás verziójával.

Napi ajánlatunk

Top videók

Villámgyors banánfagylalt gránátalmával

Banán, gránátalma, 10 perc és kész a házi fagylalt.

Görögdinnyés limonádé

Ha már úgyis fölvágjuk, és kivesszük a magokat, akkor tegyünk félre egy adagot a görögdinnyéből limonádénak is. Savas vagy mentes kiadásban is készíthetjük, a hűsítés garantált.

Rozé kacsamell rebarbarás quinoával és nyári salátával

Fantasztikus nyári vendégváró fogás, de elkészíthetjük csak úgy saját magunk kényeztetésére is. Szánjunk rá időt és figyelmet, akkor biztos a siker!