Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet

Így reszeljünk lágy sajtot

A parmezánnal simán elbánsz, de egy puhább, lágy sajt már kifog rajtad? Íme egy szuper ötlet, hogy minden gördülékenyen menjen.
2016. June 30.

Ha olyan lágy sajtot szeretnél lereszelni, mint például a mozzarella, csak tedd be a fagyasztóba félórára, ezután már nem lesz nehéz dolgod vele. De nem a csak a reszelést, a szeletelést is megkönnyíti ez a módszer.

Forrás: cookinglight.com

Megosztom barátaimmal

Szerkesztőink kedvencei

Mi legyen a megmaradt zöldfűszerrel?

Mi legyen a megmaradt zöldfűszerrel?

Ha éppen nem tudod felhasználni a hűtőben várakozó zöldfűszereket, ne hagyd kárba veszni!
Vágjuk fel a ragacsos sütit, könnyedén!

Vágjuk fel a ragacsos sütit, könnyedén!

Ha nem boldogulunk a ragacsos sütemény szeletelésével, csak kapjuk elő a gyerekeknek szánt műanyag kést!
Stresszmentes tejforralás

Stresszmentes tejforralás

Igazán csak egy másodpercre fordítottál hátat tejforralás közben, és már ki is futott? Íme egy tuti tipp, hogy többet ne fogjon ki rajtad.

Napi ajánlatunk

Top videók