Izgalmas receptek és praktikus megoldások Pataky Pétertől és vendégeitől

Így lesz tökéletes a sült ponty

Hol, hogyan és milyen sűrűn kell beirdalni a pontyot, hogy tökéletes filét kapjunk? Pataky Péter megmutatja!

Megosztom barátaimmal
Pataky Péter

Pataky Péter receptjei

Szerkesztőink kedvencei

Pontyfilézés mesterfokon

Pontyfilézés mesterfokon

A pontyot sokan szeretik, de vannak, akik szerint macerás az elkészítése. Pataky Péter megmutatja, hogyan kell elkészíteni a tökéletes pontyfilét, ami sokkal egyszerűbb, mint elsőre gondolnánk.
Nyers cukkinifőzelék, pontychips és sült pisztráng

Nyers cukkinifőzelék, pontychips és sült pisztráng

Fantasztikusan egészséges nyári vacsora: csupa-csupa hal és friss zöldek.

Napi ajánlatunk

Hogyan kell konfitálni? Pataky Péter megmutatja!

Hogyan kell konfitálni? Pataky Péter megmutatja!

Pataky Péter két szép kacsacomb segítségével megmutatja, hogyan készíthetünk isteni, omlós konfitált húsokat. Az pedig, hogy ki mit tesz be néhány órára lassan sülni a zsírfürdőbe – mindenkinek a fantáziájára van bízva! Ráadásul az omlós hús mellett a tökéletes zsíroskenyér a konfitálás mellékterméke.
Tavaszi csirkés szendvics olvasztott sajttal
A hét szendvicse

Tavaszi csirkés szendvics olvasztott sajttal

Sült csirke szeletkék, megfelelő karakterű sajt, alma egy méretes bagettbe vagy kenyérszeletek közé zárva. Melegen, ropogósan! És nem is kell semmi más…
Tavaszi minestrone leves

Tavaszi minestrone leves

Klasszikus minestrone, az olasz konyha egyik felejthetetlen levese. Ezúttal csigatésztával.

Top videók