Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet

Érett a paradicsom?!

Pataky Péter elárulja, hol kell megszagolni a paradicsomot, hogy rögtön megtudjuk, mennyire finom. Ez mostanában, amikor a szezonon kívüli vízízű paradicsomokkal gyakrabban találkozunk mint a paradicsomízzel, igazán hasznos tipp.

Megosztom barátaimmal
Pataky Péter

Pataky Péter receptje

Szerkesztőink kedvencei

Caprese - koktélparadicsomból mini mozzarellával és bazsalikomolajjal

Caprese - koktélparadicsomból mini mozzarellával és bazsalikomolajjal

A világ egyik leghíresebb salátája a Caprese, azaz a paradicsom, mozzarella, és bazsalikom. Ebben a mini változatban bazsalikomolaj is kerül rá.
Tripla paradicsomos tésztasaláta

Tripla paradicsomos tésztasaláta

Egyszerűen elkészíthető tésztából, paradicsomból és zöldfűszerekből összeállított saláta, vendégségre, piknikre is kiváló.
Paradicsomos csirkecomb

Paradicsomos csirkecomb

Tökéletes választás ez az olaszos egytálétel, akár hétköznapi vacsoráról, akár hétvégi családi ebédről van szó.

Napi ajánlatunk

Top videók

Sajtos tejfölös golyók

Így készíti Marton Adrienn