Izgalmas receptek és praktikus megoldások Pataky Pétertől és vendégeitől

Érett a paradicsom?!

Pataky Péter elárulja, hol kell megszagolni a paradicsomot, hogy rögtön megtudjuk, mennyire finom. Ez mostanában, amikor a szezonon kívüli vízízű paradicsomokkal gyakrabban találkozunk mint a paradicsomízzel, igazán hasznos tipp.

Megosztom barátaimmal
Pataky Péter

Pataky Péter receptjei

Szerkesztőink kedvencei

Tripla paradicsomos tésztasaláta

Tripla paradicsomos tésztasaláta

Egyszerűen elkészíthető tésztából, paradicsomból és zöldfűszerekből összeállított saláta, vendégségre, piknikre is kiváló.
Paradicsomos csirkecomb

Paradicsomos csirkecomb

Tökéletes választás ez az olaszos egytálétel, akár hétköznapi vacsoráról, akár hétvégi családi ebédről van szó.

Napi ajánlatunk

Lezser krumplis tészta

Lezser krumplis tészta

Csak egy habszifon kell a varázslathoz, máris annyira menő lesz a paprikás krumplink, ahogy azt Bernáth Józseftől megtanulhatjuk!
Szilvatorta

Szilvatorta

Egy őszi nap fénypontja lehet ez a mandulakrémes szilvatorta.
A világ legfinomabb kuszkusz receptjei

A világ legfinomabb kuszkusz receptjei

Szicíliában kuszkusz fesztivált rendeztek, ahová a világ minden tájáról érkeztek résztvevők, hogy megmutassák, náluk hogyan készítik a kuszkuszt. Hiszen Olaszországtól Brazíliáig, Marokkótól Franciaországig, a világ számtalan pontján főzik és szeretik ezt a nálunk kevésbé ismert ételt. Nézzünk hát 8 ellenállhatatlan kuszkusz variációt!

Top videók