Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet

Csirkecomb filézés – ismétlés

Pataky Péter már jó pár csirkecombot kifilézett, ebből többet meg is mutattunk. Most nézzék, milyen, amikor Pataky Péter egy olyan ingben filéz csirkecombot, amiben eddig még nem látták. És persze figyeljék a technikát is, hiszen gyakorlat teszi a mestert.

Megosztom barátaimmal
Pataky Péter

Pataky Péter receptje

Szerkesztőink kedvencei

Paradicsomos csirkecomb

Paradicsomos csirkecomb

Tökéletes választás ez az olaszos egytálétel, akár hétköznapi vacsoráról, akár hétvégi családi ebédről van szó.
Chilis, narancsos csirkecomb

Chilis, narancsos csirkecomb

A csirkecombokkal sok jó dolog történhet, de ez a narancsos, chilis pác biztos, hogy a legjobbak között van. Ropogósra sülve, zamatosan, picit csípősen.
Így lesznek tökéletesen csinik a combik

Így lesznek tökéletesen csinik a combik

Pataky Péter tuti tippje a csini sült csirkecombokra vonatkozik, de ha gyakran fogyasztunk csirkecombot, lehetőleg szénhidrát nélkül, akkor azzal a saját combjainknak sem teszünk rosszat…

Napi ajánlatunk

Ha mindenképpen sütnöd kell, akkor süsd ezt!

Ha mindenképpen sütnöd kell, akkor süsd ezt!

"Nem torta, de bele lehet szúrni egy gyertyát, és nagyon finom, ráadásul bármilyen idénygyümölccsel működik,"
Hagyományos technológiával készült az idei Szent István-napi kenyér

Hagyományos technológiával készült az idei Szent István-napi kenyér

A Szent István-napi kenyér a Kurdi Family Pék Kft. Görböc kenyere lett az idén, amely hagyományos technológiával készült adalék nélkül - hangzott el az M1 aktuális csatorna pénteki műsorában.
Ajándék a vörösbor ünnepnapjára: Szilvafagyi Pinot Noir-ral

Ajándék a vörösbor ünnepnapjára: Szilvafagyi Pinot Noir-ral

Egy pohár vörösbor finom sajtokkal és egy kis friss bagettel egyszerűen tökéletes. Azonban ha kipróbálnátok valami mást, adjátok bátran szilvához.

Top videók

Húsgolyó másképp! Sonkába tekerve, nyársra húzva, padlizsánkrémmel és korianderes joghurttal

A szinte unalomig ismételt húsgolyó új értelmet nyer, ha vékony, ízletes sonkába tekerve sütjük át. A mártogatókkal se spóroljunk, nyáron a friss zöldségek és fűszernövények dömpingje jó alkalmat ad arra, hogy akár kétféle krém is készüljön egyszerre.

Üde, nyárias tésztaétel, melyet a citrom frissítő íze tesz igazán ellenállhatatlanná!

Arra az egyre figyeljetek, hogy elkészítéséhez mindenképp kezeletlen héjú citromot használjatok!