Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet
Fotó: www.nonsprecare.it

Almahámozás egy mozdulattal

Pataky Péter megmutatja, hogy a nagymamája hogyan hámozta az almát egy mozdulattal. Nézzük, neki sikerül-e?!

Megosztom barátaimmal
Pataky Péter

Pataky Péter receptje

Szerkesztőink kedvencei

Almás palacsinta

Almás palacsinta

Egyszerű, téli édesség az almás palacsinta, amit minden gyerek szeret!
Almás hagymaleves

Almás hagymaleves

A klasszikus francia hagymalevest, ha almával és almaborral készítjük, biztosak lehetünk benne, hogy sikert aratunk.
Almás gesztenyekrémleves

Almás gesztenyekrémleves

Egy hideg őszi estén is felszolgálhatjuk ezt az izgalmas levest, amit a kakukkfű és a gesztenye tesz felejthetetlenné.

Napi ajánlatunk

Ha mindenképpen sütnöd kell, akkor süsd ezt!

Ha mindenképpen sütnöd kell, akkor süsd ezt!

"Nem torta, de bele lehet szúrni egy gyertyát, és nagyon finom, ráadásul bármilyen idénygyümölccsel működik,"
Hagyományos technológiával készült az idei Szent István-napi kenyér

Hagyományos technológiával készült az idei Szent István-napi kenyér

A Szent István-napi kenyér a Kurdi Family Pék Kft. Görböc kenyere lett az idén, amely hagyományos technológiával készült adalék nélkül - hangzott el az M1 aktuális csatorna pénteki műsorában.
Ajándék a vörösbor ünnepnapjára: Szilvafagyi Pinot Noir-ral

Ajándék a vörösbor ünnepnapjára: Szilvafagyi Pinot Noir-ral

Egy pohár vörösbor finom sajtokkal és egy kis friss bagettel egyszerűen tökéletes. Azonban ha kipróbálnátok valami mást, adjátok bátran szilvához.

Top videók

Húsgolyó másképp! Sonkába tekerve, nyársra húzva, padlizsánkrémmel és korianderes joghurttal

A szinte unalomig ismételt húsgolyó új értelmet nyer, ha vékony, ízletes sonkába tekerve sütjük át. A mártogatókkal se spóroljunk, nyáron a friss zöldségek és fűszernövények dömpingje jó alkalmat ad arra, hogy akár kétféle krém is készüljön egyszerre.

Üde, nyárias tésztaétel, melyet a citrom frissítő íze tesz igazán ellenállhatatlanná!

Arra az egyre figyeljetek, hogy elkészítéséhez mindenképp kezeletlen héjú citromot használjatok!