Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet

A tökéletes grízgaluska

2016. február 26.
Pataky Péter megmutatja, hogy pár perc alatt hogyan kell finom és lágy, de nem szétesős óriási grízgaluskát készíteni.

Megosztom barátaimmal
Pataky Péter

Pataky Péter receptje

Szerkesztőink kedvencei

Gríz vagy dara? Legyen mindkettő!

Gríz vagy dara? Legyen mindkettő!

Tudtad, hogy a gríz más néven búzadara? Tudtad, hogy a kukoricaliszt őrülten sokoldalú alapanyag? Vagy azt tudtad-e, hogy létezik rizsdara is? Ha bármelyik kérdésre nemmel válaszoltál, olvass tovább!
Borjúpaprikás, óriás grízgaluskával és csalamádéval

Borjúpaprikás, óriás grízgaluskával és csalamádéval

Hagyományos fogás, mégis extrákkal fűszerezve, hiszen a csalamádé nagyon egyszerűen elkészíthető házilag is. A paprikás mellé nokedli helyett ezúttal készítsünk grízgaluskát. Nem fogunk csalódni!
Grízes piskóta narancssziruppal

Grízes piskóta narancssziruppal

A megunhatatlan piskóta, ezúttal törökös, narancsszirupos kivitelezésben. Ha este elkészítjük, reggel már csomagolhatjuk is az uzsonnás dobozba.

Napi ajánlatunk

Zöldfűszeres bulgursaláta

Üde saláta, mely a nyarat idézi. Ősziesíthetjük salátánkat sütőtökkel, édesburgonyával, gránátalmával.
4 hozzávalós trüffel golyó

4 hozzávalós trüffel golyó

Könnyű, gyors és egészséges

Top videók

Pihe-puha, szaftos és sajtos: ez az egyik legjobb kombináció, ami a kelt tésztával történhet: Óriás pizzás csiga

A látványos csigaformát pedig egyáltalán nem nehéz kialakítani, egy vágás, pár tekerés, és már mehet is a sütőbe!