Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet

A tökéletes grízgaluska

Pataky Péter megmutatja, hogy pár perc alatt hogyan kell finom és lágy, de nem szétesős óriási grízgaluskát készíteni.

Megosztom barátaimmal
Pataky Péter

Pataky Péter receptje

Szerkesztőink kedvencei

Gríz vagy dara? Legyen mindkettő!

Gríz vagy dara? Legyen mindkettő!

Tudtad, hogy a gríz más néven búzadara? Tudtad, hogy a kukoricaliszt őrülten sokoldalú alapanyag? Vagy azt tudtad-e, hogy létezik rizsdara is? Ha bármelyik kérdésre nemmel válaszoltál, olvass tovább!
Borjúpaprikás, óriás grízgaluskával és csalamádéval

Borjúpaprikás, óriás grízgaluskával és csalamádéval

Hagyományos fogás, mégis extrákkal fűszerezve, hiszen a csalamádé nagyon egyszerűen elkészíthető házilag is. A paprikás mellé nokedli helyett ezúttal készítsünk grízgaluskát. Nem fogunk csalódni!
Grízes piskóta narancssziruppal

Grízes piskóta narancssziruppal

A megunhatatlan piskóta, ezúttal törökös, narancsszirupos kivitelezésben. Ha este elkészítjük, reggel már csomagolhatjuk is az uzsonnás dobozba.

Napi ajánlatunk

Sajtos makaróni falatkák

Sajtos makaróni falatkák

Újragondolva is finom!
Grillcsirke csípős-savanyú kukoricasalátával

Grillcsirke csípős-savanyú kukoricasalátával

Ez pikáns, csípős, szójás a kukoricasaláta pillanatok alatt elkészül. Egy gyors hétköznapi ebédre grillcsirke mellé is tálalhatjuk, de a grillezős estén is tökéletes kísérője a húsoknak.

Top videók

Szuperfinom és egészséges páros. Ezt muszáj kipróbálni, lehetőleg még ma!

Bulgursaláta tarjával és paprikakrémmel. Egyperces videó!

Ezt tegyük a melegszendvicsbe, mert ez az egyik legfinomabb belevaló

Egyperces videóban mutatjuk, hogyan készítsd el!