Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet

A tökéletes grízgaluska

Pataky Péter megmutatja, hogy pár perc alatt hogyan kell finom és lágy, de nem szétesős óriási grízgaluskát készíteni.

Megosztom barátaimmal
Pataky Péter

Pataky Péter receptjei

Szerkesztőink kedvencei

Gríz vagy dara? Legyen mindkettő!

Gríz vagy dara? Legyen mindkettő!

Tudtad, hogy a gríz más néven búzadara? Tudtad, hogy a kukoricaliszt őrülten sokoldalú alapanyag? Vagy azt tudtad-e, hogy létezik rizsdara is? Ha bármelyik kérdésre nemmel válaszoltál, olvass tovább!
Borjúpaprikás, óriás grízgaluskával és csalamádéval

Borjúpaprikás, óriás grízgaluskával és csalamádéval

Hagyományos fogás, mégis extrákkal fűszerezve, hiszen a csalamádé nagyon egyszerűen elkészíthető házilag is. A paprikás mellé nokedli helyett ezúttal készítsünk grízgaluskát. Nem fogunk csalódni!
Grízes piskóta narancssziruppal

Grízes piskóta narancssziruppal

A megunhatatlan piskóta, ezúttal törökös, narancsszirupos kivitelezésben. Ha este elkészítjük, reggel már csomagolhatjuk is az uzsonnás dobozba.

Napi ajánlatunk

Top videók

Villámgyors banánfagylalt gránátalmával

Banán, gránátalma, 10 perc és kész a házi fagylalt.

Görögdinnyés limonádé

Ha már úgyis fölvágjuk, és kivesszük a magokat, akkor tegyünk félre egy adagot a görögdinnyéből limonádénak is. Savas vagy mentes kiadásban is készíthetjük, a hűsítés garantált.

Rozé kacsamell rebarbarás quinoával és nyári salátával

Fantasztikus nyári vendégváró fogás, de elkészíthetjük csak úgy saját magunk kényeztetésére is. Szánjunk rá időt és figyelmet, akkor biztos a siker!