Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet

A tökéletes grízgaluska

Pataky Péter megmutatja, hogy pár perc alatt hogyan kell finom és lágy, de nem szétesős óriási grízgaluskát készíteni.

Megosztom barátaimmal
Pataky Péter

Pataky Péter receptje

Szerkesztőink kedvencei

Gríz vagy dara? Legyen mindkettő!

Gríz vagy dara? Legyen mindkettő!

Tudtad, hogy a gríz más néven búzadara? Tudtad, hogy a kukoricaliszt őrülten sokoldalú alapanyag? Vagy azt tudtad-e, hogy létezik rizsdara is? Ha bármelyik kérdésre nemmel válaszoltál, olvass tovább!
Borjúpaprikás, óriás grízgaluskával és csalamádéval

Borjúpaprikás, óriás grízgaluskával és csalamádéval

Hagyományos fogás, mégis extrákkal fűszerezve, hiszen a csalamádé nagyon egyszerűen elkészíthető házilag is. A paprikás mellé nokedli helyett ezúttal készítsünk grízgaluskát. Nem fogunk csalódni!
Grízes piskóta narancssziruppal

Grízes piskóta narancssziruppal

A megunhatatlan piskóta, ezúttal törökös, narancsszirupos kivitelezésben. Ha este elkészítjük, reggel már csomagolhatjuk is az uzsonnás dobozba.

Napi ajánlatunk

Ha mindenképpen sütnöd kell, akkor süsd ezt!

Ha mindenképpen sütnöd kell, akkor süsd ezt!

"Nem torta, de bele lehet szúrni egy gyertyát, és nagyon finom, ráadásul bármilyen idénygyümölccsel működik,"
Hagyományos technológiával készült az idei Szent István-napi kenyér

Hagyományos technológiával készült az idei Szent István-napi kenyér

A Szent István-napi kenyér a Kurdi Family Pék Kft. Görböc kenyere lett az idén, amely hagyományos technológiával készült adalék nélkül - hangzott el az M1 aktuális csatorna pénteki műsorában.
Ajándék a vörösbor ünnepnapjára: Szilvafagyi Pinot Noir-ral

Ajándék a vörösbor ünnepnapjára: Szilvafagyi Pinot Noir-ral

Egy pohár vörösbor finom sajtokkal és egy kis friss bagettel egyszerűen tökéletes. Azonban ha kipróbálnátok valami mást, adjátok bátran szilvához.

Top videók

Húsgolyó másképp! Sonkába tekerve, nyársra húzva, padlizsánkrémmel és korianderes joghurttal

A szinte unalomig ismételt húsgolyó új értelmet nyer, ha vékony, ízletes sonkába tekerve sütjük át. A mártogatókkal se spóroljunk, nyáron a friss zöldségek és fűszernövények dömpingje jó alkalmat ad arra, hogy akár kétféle krém is készüljön egyszerre.

Üde, nyárias tésztaétel, melyet a citrom frissítő íze tesz igazán ellenállhatatlanná!

Arra az egyre figyeljetek, hogy elkészítéséhez mindenképp kezeletlen héjú citromot használjatok!