Izgalmas receptek és praktikus megoldások Pataky Pétertől és vendégeitől

A tökéletes grízgaluska

Pataky Péter megmutatja, hogy pár perc alatt hogyan kell finom és lágy, de nem szétesős óriási grízgaluskát készíteni.

Megosztom barátaimmal
Pataky Péter

Pataky Péter receptjei

Szerkesztőink kedvencei

Gríz vagy dara? Legyen mindkettő!

Gríz vagy dara? Legyen mindkettő!

Tudtad, hogy a gríz más néven búzadara? Tudtad, hogy a kukoricaliszt őrülten sokoldalú alapanyag? Vagy azt tudtad-e, hogy létezik rizsdara is? Ha bármelyik kérdésre nemmel válaszoltál, olvass tovább!
Borjúpaprikás, óriás grízgaluskával és csalamádéval

Borjúpaprikás, óriás grízgaluskával és csalamádéval

Hagyományos fogás, mégis extrákkal fűszerezve, hiszen a csalamádé nagyon egyszerűen elkészíthető házilag is. A paprikás mellé nokedli helyett ezúttal készítsünk grízgaluskát. Nem fogunk csalódni!
Grízes piskóta narancssziruppal

Grízes piskóta narancssziruppal

A megunhatatlan piskóta, ezúttal törökös, narancsszirupos kivitelezésben. Ha este elkészítjük, reggel már csomagolhatjuk is az uzsonnás dobozba.

Napi ajánlatunk

Házi BBQ szósz és csirkenyárs

Házi BBQ szósz és csirkenyárs

A házilag készült barbecue (BBQ) szósznak óriási előnye a boltival szemben, hogy pont olyanra készítjük, ahogy mi szeretjük, ki édesebbre, ki csípősebbre. A grillezett csirkemellel meg egyszerűen csodát művel.
Zöld teás piskótatekercs

Zöld teás piskótatekercs

Alap piskótarecept, amelyet, hogy kicsit szaftosabb legyen, vajjal dúsítottam. Természetesen elkészíthetjük zöld tea nélkül is, akkor annyival több rizslisztet adjunk hozzá.

Top videók