Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet

Világelső Michelin csillagos utcai kaja-bódé

A nevénél még az árai is furábbak

A hely a HK Szójaszósz Csirke Rizs és Tészta névre hallgat, és Szingapúrban található.

Chan Hon Meng séf specialitása – a ragadós, csípős, szójaszószos csirke alig kerül többe, mint 1.12 font, azaz kb. 400 forint.

Egyetlen hátránya, hogy a reggel 5 óra 30 perckor nyitó utcai árus előtt már hosszú sorban kígyóznak az éhes emberek. Ebédidőben a várakozási idő átlag két óra.

Chan Hong Meng séf 35 éve főz. A múlt hónapban kapott egy telefonhívást: szeretettel várják a Michelin gála vacsorára. Ő csak ennyit kérdezett: Vicceltek? Mire a válasz: Nem, az ételt értékelték és nem a helyszínt. Chan Hong Meng elment a vacsorára, majd másnap hajnalban, 5 óra 30 perckor, mintha mi sem történt volna, kinyitotta kis bodegáját. Talán a sor lett egy kicsit hosszabb.

Forrás: metro.co.uk

Megosztom barátaimmal

Szerkesztőink kedvencei

Colin Firth és a világ ízei

Colin Firth és a világ ízei

Amikor Bridget Jones vacsorát próbált főzni, Mark Darcy volt az, aki az utolsó pillanatban a segítségére sietett (bár, mint tudjuk, az eredmény még így is egy kék leves lett). De vajon Colin Firth mennyire mozog otthonosan a konyhában és melyik ország ételeiért van oda? Mi volt a legbizarrabb fogás, amit megevett, és vajon miért tömte gyerekként tele a zsebeit kolbásszal és borsóval? Most kiderül.
Napi fél kiló? Nem lehetetlen!

Napi fél kiló? Nem lehetetlen!

Végre valami, amiből napi fél kiló az ajánlott! Kezdjünk minden étkezéshez adagolni belőle és nem marad el az eredmény. Régi ismerősőkről lesz szó: zöldség és gyümölcs.
Miről írnak a világ legjobb szakácsai?

Miről írnak a világ legjobb szakácsai?

Az idei nemzetközi könyvkínálat böngészése közben elképesztően változatos holmikra bukkantunk, ezúttal a legnevesebb séfek munkáit mutatjuk be.

Napi ajánlatunk

Csokis-céklás palacsinta

Csokis-céklás palacsinta

Gyömbérkrémmel és málnával
Túrós amerikai palacsinta

Túrós amerikai palacsinta

Nemcsak édes, hanem sós változatban is elkészíthetjük! Csigó Zita receptje

Top videók

Így készítsünk egyszerű, de látványos farsangi álarcot

Két nagyszerű ötlet egy kétperces videóban