Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet

Nyílik hazánk első street food plázája

A Le Garage a gasztrobolondok Mekkájának ígérkezik.

Az ipari környezetben megálmodott áruházban többek között étterem, delikátesz, kávézó nyílik – ráadásul 5 food truck is parkol majd az épületben (ezek időközönként cserélődnek, felfrissítve az állandó kínálatot). Az Óbudára tervezett Le Garage hétvégenként termelői piaccal és különböző tematikus gasztroprogramokkal várja majd az érdeklődőket.

LeGARAGE_red

A 2018 nyarán nyíló street food áruházban tizenkét üzlethelyiséget töltenek fel prémium termékeket kínáló boltokkal, büfékkel. A modern, ipari környezetnek köszönhetően tágas belső térrel rendelkezik majd, ezért alkalmas lesz különböző gasztronómiai események, termelői piacok rendezésére is. A tervek szerint a pláza ezer ember befogadására lesz képes, összesen 525 ülőhellyel (ahol a rengeteg finomságot nyugodtan elfogyaszthatjuk).

Le_Garage_Látványterv

A Le Garage részleteiről a február végi Food Truck Rally-n számol majd be a magyar Street Food Egyesület, ahol családi programokkal és szakmai előadásokkal is várják a street food-ok kedvelőit. Illetve a kíváncsi látogatók virtuálisan bepillanthatnak az áruházba is.

Le_Garage_Látványterv2

Megosztom barátaimmal

Napi ajánlatunk

Top videók

Húsgolyó másképp! Sonkába tekerve, nyársra húzva, padlizsánkrémmel és korianderes joghurttal

A szinte unalomig ismételt húsgolyó új értelmet nyer, ha vékony, ízletes sonkába tekerve sütjük át. A mártogatókkal se spóroljunk, nyáron a friss zöldségek és fűszernövények dömpingje jó alkalmat ad arra, hogy akár kétféle krém is készüljön egyszerre.

Üde, nyárias tésztaétel, melyet a citrom frissítő íze tesz igazán ellenállhatatlanná!

Arra az egyre figyeljetek, hogy elkészítéséhez mindenképp kezeletlen héjú citromot használjatok!