Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet

Nyílik hazánk első street food plázája

2017. február 17.
A Le Garage a gasztrobolondok Mekkájának ígérkezik.

Az ipari környezetben megálmodott áruházban többek között étterem, delikátesz, kávézó nyílik – ráadásul 5 food truck is parkol majd az épületben (ezek időközönként cserélődnek, felfrissítve az állandó kínálatot). Az Óbudára tervezett Le Garage hétvégenként termelői piaccal és különböző tematikus gasztroprogramokkal várja majd az érdeklődőket.

LeGARAGE_red

A 2018 nyarán nyíló street food áruházban tizenkét üzlethelyiséget töltenek fel prémium termékeket kínáló boltokkal, büfékkel. A modern, ipari környezetnek köszönhetően tágas belső térrel rendelkezik majd, ezért alkalmas lesz különböző gasztronómiai események, termelői piacok rendezésére is. A tervek szerint a pláza ezer ember befogadására lesz képes, összesen 525 ülőhellyel (ahol a rengeteg finomságot nyugodtan elfogyaszthatjuk).

Le_Garage_Látványterv

A Le Garage részleteiről a február végi Food Truck Rally-n számol majd be a magyar Street Food Egyesület, ahol családi programokkal és szakmai előadásokkal is várják a street food-ok kedvelőit. Illetve a kíváncsi látogatók virtuálisan bepillanthatnak az áruházba is.

Le_Garage_Látványterv2

Megosztom barátaimmal

Napi ajánlatunk

Top videók

A megunhatatlan tócsni - íme négy, egészséges változatban, egy kétperces videóban

Szakítsunk a hagyományos elkészítéssel és süssük a sütőben!

Házi készítésű Bounty szelet eperrel

Ti is szeretitek a Bountyt? Ahogy sok kedvencünket, ezt is el tudjátok otthon készíteni, isteni finom lesz a végeredmény!

Pihe-puha, szaftos és sajtos: ez az egyik legjobb kombináció, ami a kelt tésztával történhet: Óriás pizzás csiga

A látványos csigaformát pedig egyáltalán nem nehéz kialakítani, egy vágás, pár tekerés, és már mehet is a sütőbe!