Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet
tuttopercasa

Mindennapi csoda 1000 forintból

Mióta megvádoltad magad, hogy nem jól menedzseled a háztartást, elkezdted vezetni tételesen a kiadásokat? Hónap végén összegezve, azonban ez sem segített, hogy tetten érd magadat? A Romani Gastrós lányok, Bara és Zsani, most ebben segítenek: 1000 forintból összeállítható menüket ajánlanak hétköznapokra.

Mindannyian ismerjük a jelenséget: próbáljuk leszorítani a havi kiadásokat és ami leginkább szembetűnik az a bevásárlás. Akár naponta csináljuk kicsiben, akár hetente egyszer nagyban a végeredmény ugyanaz: a pénztárca egyre soványabb. Tényleg csak szükséges dolgokat vásároltunk vagy olyan is bekerült a kosárba, amit végül fel sem használtunk és a kukába került? Ebben segít, ha egy hétre előre összeállítjuk a menüt és ehhez vásárolunk be.

romaniA Romani Gastro segít

Ebben lehet segítségünkre Bara és Zsani, a Romani Gastro blog két szerzője, akik hagyományos roma receptjeiket közreadva, szigorúan 1000 forintból állítanak össze hétköznapi menüket. A romák ugyanis leleményesen, nagyon kevésből is képesek laktató ételeket varázsolni a mindennapi asztalra. A következő hetekben egyszerű, de nagyszerű roma recepteket, ötleteket osztunk meg veletek, 2 főre 1000 forintból.

Megosztom barátaimmal
Romani Gastro

Romani Gastro receptje

Szerkesztőink kedvencei

Savanyított belsőség leves

Savanyított belsőség leves

Különleges, hagyományos recept, a cigány konyhára jellemző belsőségek használatára mutat egy izgalmas alternatívát a savanyított, rizzsel készült leves.
Mocskos tészta

Mocskos tészta

Mitől mocskos a mocskos tészta?! A következő receptünk lerántja a leplet a nagy titokról, miközben az egyik legkedvesebb és legegyszerűbb romás ételünket mutatjuk meg.
Lebbencsleves

Lebbencsleves

Az ősz kérlelhetetlenül a nyakunkon van, ilyenkor pedig jól esik a testet-lelket melengető leves. A lebbencsleves a szegény konyha jellegzetes étele, szépsége pont az egyszerűségében rejlik. Egyetlen dologra fordítsunk kiemelt figyelmet: az alapanyagok minősége: saját házi tésztámat használtam, nagyon jó minőségű paprikát és szalonnát.

Napi ajánlatunk

Top videók

Sajtos tejfölös golyók

Így készíti Marton Adrienn