Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet

Készítsd úgy a csirkemellet, ahogy a séfek

Mindig lehet egy-egy új trükköt tanulni
2017. január 5.

Egy kevésbé izgalmas összetevőt így varázsolnak különlegessé az ismert séfek:

Alton Brown: nagyon vékonyra klopfolja

A kijevi csirke elkészítésekor Brown séf egészen vékonyra klopfolja a csirkemellet, majd megkeni zöldfűszeres vajjal, átforgatja zsemlemorzsában és így süti ki. A séf tippje: Tegyük hűtőbe sütés előtt a feltekert csirkemelleket legalább egy órára, így érintetlenek maradnak, miközben sülnek.

Ina Garten: citrom citromra

Kb. 600 ajánlás és ötcsillagos értékelés – ez jellemzi Garten séf citromos csirkemell receptjét. A maximális citrom íz érdekében a csirkemellet bőséges citromlében és lereszelt héjjal megszórva süti ki.

Rachel Ray: spenóttal és gombával töltve

Ez a recept bebizonyítja, hogy igen is, lehet változatos töltött csirkemellet készíteni. A töltelék spenót, gomba, ricotta, parmezán, fokhagyma keveréke, mely csirkemellbe töltve minden, csak nem unalmas.

Giada De Laurentiis: piccata

Legjobb eleme egy olasz stílusú vacsorának Giada csirke piccataja. Egy sor hatásos hozzávaló  – vaj, citromlé, kapribogyó – és kész is az éttermi professzionalitást idéző vacsora.

Ted Allen: parmezán panír

Hogy feldobd a rántott csirkemellet, panírozd be azt ropogós zsemlemorzsába és parmezánba.

 

forrás: popsugar.com

Megosztom barátaimmal

Szerkesztőink kedvencei

Csirkemell burger cézár mártással

Csirkemell burger cézár mártással

Cézár saláta zsemlés verziója ez a csirkemell burger, hiszen az öntet a híres salátát idézi meg. Grillpartikra, baráti összejövetelekre, vagy csak egyszerűen vacsorára.

Napi ajánlatunk

Top videók

Pesztós-sajtos koszorú

Az egyik legtutibb partikaja ez a pizzatészta alapú koszorú! Nemcsak finom, hanem a középre tálalt tetszőleges mártogatóssal nagyon mutatós is, házibulikon az asztalon a helye!