Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet

Kedvenc receptjeink zöldborsóval

Szezonja van, most együnk belőle sokat, frissen.
2018. május 5.

Mentás zöldborsóleves

Nyári zöldborsófőzelék

Tavaszi borsós pulykafelfújt

Fotó: Salamon Sára

Mentás zöldborsókrém

Thai zöldborsófőzelék tofufasírttal

Póréhagymás-zöldborsós pulyka bulgurral

Zöldborsókrém kenőkének

Duplán fokhagymás, zöldborsós brassói

Zöldborsós frittat

Lazac spenótos zöldborsóval

Triplán zöldborsós rizottó

Francia zöldborsófőzelék

Megosztom barátaimmal

Szerkesztőink kedvencei

A csodálatos és megunhatatlan zöldborsó

A csodálatos és megunhatatlan zöldborsó

Borsóleves, rizi-bizi és borsófőzelék...Tényleg csak ennyit tudnak a kis, zöld golyók? A finecooking ötlete alapján, mi is összegyűjtöttünk
3 szuper dolog, ami a zsenge zöldborsóval történhet

3 szuper dolog, ami a zsenge zöldborsóval történhet

Egyszerűen imádjuk! Az íze össze sem hasonlítható a fagyasztottal, vagy az üvegessel. Édeskés, gurulós, roppanós, minél kisebb, annál finomabb. Igen ez a friss zöldborsó. Négy kihagyhatatlan zöld recept.
Csodás szín, üde zamat - borsót bele!

Csodás szín, üde zamat - borsót bele!

Kétségtelenül a tavasz és a kora nyár szupersztárja a zöldborsó, május végétől élvezhetjük az édes szemeket, és szezonjában együnk belőle annyit, amennyit csak lehetséges, hiszen egy teljes évet kell várnunk az újabb randevúra.

Napi ajánlatunk

Top videók