Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet

Íme a 10 legjobb hozzávaló

ha feldobnád a natúr joghurtodat. Bátorság!

Jó jó egy doboz sima joghurt, de valljuk be, néha kicsit unalmas. Összeszedtük azokat a hozzávalókat, amelyek a legfinomabb ízeket kölcsönzik joghurtunknak, ráadásul valószínű, hogy ezek nagy része amúgy is megtalálható már a konyhánkban. 

Nem szükségszerű csak édes ízekben gondolkodjunk, itt az idő, hogy másképp nézzünk a joghurtra!

 

Lekvár, jam – bármilyen ízű

Pirított kókuszchips –  a legjobb, ha citromos vagy ananász ízű joghurthoz adjuk

Kakaós pörkölt mandula – lehet a sima változattal is, de a kakaós a legjobb

Pesto – zöld színárnyalat, meglepő íz. Megéri kipróbálni!

Sült zöldségek – ha az előző estéről maradt némi sült zöldség, bátran használd fel a reggeli joghurthoz!

Müzliszelet darabok – aprítsd bele kedvenc müzliszeletedet

Ecetes cékla – nem számítasz erre a fűszeres édes ízre

Karamell szósz – a legjobb azokon a délutánokon, amikor egy kis édesség után sóvárogsz

Wasabi borsó – az ellentétek vonzzák egymást. Próbáld ki!

Csoki ízű szórás – mert megérdemled.

 

Forrás: thekitchn.com

Megosztom barátaimmal

Napi ajánlatunk

Csokis-céklás palacsinta

Csokis-céklás palacsinta

Gyömbérkrémmel és málnával
Túrós amerikai palacsinta

Túrós amerikai palacsinta

Nemcsak édes, hanem sós változatban is elkészíthetjük! Csigó Zita receptje

Top videók

Így készítsünk egyszerű, de látványos farsangi álarcot

Két nagyszerű ötlet egy kétperces videóban