Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet

Íme a 10 legjobb hozzávaló

ha feldobnád a natúr joghurtodat. Bátorság!

Jó jó egy doboz sima joghurt, de valljuk be, néha kicsit unalmas. Összeszedtük azokat a hozzávalókat, amelyek a legfinomabb ízeket kölcsönzik joghurtunknak, ráadásul valószínű, hogy ezek nagy része amúgy is megtalálható már a konyhánkban. 

Nem szükségszerű csak édes ízekben gondolkodjunk, itt az idő, hogy másképp nézzünk a joghurtra!

 

Lekvár, jam – bármilyen ízű

Pirított kókuszchips –  a legjobb, ha citromos vagy ananász ízű joghurthoz adjuk

Kakaós pörkölt mandula – lehet a sima változattal is, de a kakaós a legjobb

Pesto – zöld színárnyalat, meglepő íz. Megéri kipróbálni!

Sült zöldségek – ha az előző estéről maradt némi sült zöldség, bátran használd fel a reggeli joghurthoz!

Müzliszelet darabok – aprítsd bele kedvenc müzliszeletedet

Ecetes cékla – nem számítasz erre a fűszeres édes ízre

Karamell szósz – a legjobb azokon a délutánokon, amikor egy kis édesség után sóvárogsz

Wasabi borsó – az ellentétek vonzzák egymást. Próbáld ki!

Csoki ízű szórás – mert megérdemled.

 

Forrás: thekitchn.com

Megosztom barátaimmal

Napi ajánlatunk

Top videók

Húsgolyó másképp! Sonkába tekerve, nyársra húzva, padlizsánkrémmel és korianderes joghurttal

A szinte unalomig ismételt húsgolyó új értelmet nyer, ha vékony, ízletes sonkába tekerve sütjük át. A mártogatókkal se spóroljunk, nyáron a friss zöldségek és fűszernövények dömpingje jó alkalmat ad arra, hogy akár kétféle krém is készüljön egyszerre.

Üde, nyárias tésztaétel, melyet a citrom frissítő íze tesz igazán ellenállhatatlanná!

Arra az egyre figyeljetek, hogy elkészítéséhez mindenképp kezeletlen héjú citromot használjatok!