Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet
A kép illusztráció

Így készíthetünk szuperkönnyű, légies popcornt

Ha eleged van a zömök megjelenésű pattogatott kukoricából és szeretnél olyan könnyedeket, mint az előre csomagolt verzió, akkor figyelj!
2017. február 16.

Íme a tipp: áztassuk vízbe a pattogtatni kívánt kukoricát 10 percre, és azután pattogtassuk ki azokat. A teória szerint az extra nedvesség jobban felfújja a kukoricát, így légiesebb popcornokat kapunk.

 Nem lesz sem méretbeli, sem ízbeli különbség a hagyományosan készített popcornhoz képest, ám az előáztatottak között sokkal több lesz a légies darab – érdemes kipróbálni!

 

 

Megosztom barátaimmal

Szerkesztőink kedvencei

Kukoricázz velünk! 3 őrülten jó popcorn az esti mozihoz

Kukoricázz velünk! 3 őrülten jó popcorn az esti mozihoz

Nincs is jobb, mint az otthoni, családias vagy éppen haveros meccsnézés, mozizás. Ilyenkor a házigazda reszortja gondoskodni a sörkorcsolyáról. És miért is ne lehetne ez a klasszikus pattogatott kukorica, nem mindennapi köntösben?
Popcorn boltot nyitott a világhírű amerikai színésznő

Popcorn boltot nyitott a világhírű amerikai színésznő

Méghozzá Párizsban, a kínálatot pedig egy híres New York-i séf állítja össze.

Napi ajánlatunk

Top videók

Dobjuk össze gyorsan, és reggel ott vár majd bennünket (és a gyerekeket) a brownie-s házi tejszelet

Sokunk kedvence a puha, friss, tejes krémmel töltött tejszelet. Ezt a finomságot otthon is könnyen elkészíthetjük, sőt ha már nekiállunk, csavarhatunk egyet a klasszikus recepten. Ebben a verzióban a kakaós piskótalapok helyére csokis brownie tészta került, a töltelék pedig túrós-tejszínes, frissítő citrommal és vaníliával ízesítve. Egy falat boldogság!