Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet

Hogyan teszi még élvezetesebbé a SZABADIDŐNKET a WHIRLPOOL új internethez csatlakozó kombinált hűtőszekrénye? (x)

SUPREME DUAL NOFROST
2017. November 17.

A Whirlpool 6. ÉRZÉK LIVE készülékei alkotják a piacon kapható első szabadonálló, internethez csatlakozó, teljes körű
készülékcsaládot. A termékek tervezésénél a fő szempont az volt, hogy az internetre kapcsolódás ténylegesen könnyebbé tegye a mindennapi életet. A Supreme NoFrost hűtő-fagyasztó, amelyben minden étel hosszú ideig friss marad, az intuitív 6. ÉRZÉK LIVE alkalmazással a jövőt hozza el mindennapjainkba. A felhasználó távolról is megváltoztathatja a hűtő-fagyasztó beállításait, ugyanakkor speciális funkciókat is bekapcsolhat, hogy mire hazaér, a készülék már készen álljon a különböző ételek fogadására.

ÉLVEZZE NYUGODTAN SZABADIDEJÉT…

… vendégvárással és friss ételekkel:

– Az étel nem szárad ki, és a tápérték, a vitaminok és az antioxidánsok hosszabb ideig megmaradnak a 6. ÉRZÉK FreshControl technológiának köszönhetően, amely folyamatosan figyeli a hőmérsékletet és a páratartalmat
– A 6. ÉRZÉK LIVE alkalmazás segítségével leltárt készíthet az ételekről, így bevásárlólistát készíthet. Ezenkívül a készülék figyelmeztetést ad az ételek lejárati idejéről, ezáltal segít megelőzni az ételek pazarlását. Az alkalmazás emellett tanácsokat ad arról, hogy hogyan a legcélszerűbb az ételt tárolni.
– Az Activ0° rekeszben ideális a környezet a húsok és halak megközelítőleg 0 °C-on történő tárolásához, hogy az étel tovább
frissen maradjon, megőrizze megjelenését, állagát és tápértékét.

… és amikor buli van:

– A PartyMode gondoskodik arról, hogy az italok mindig készen álljanak a fogyasztásra, amikor vendégül látja barátait; beállíthatja az ital fajtáját és ennek megfelelően a jelzési időt.
– A „gyors jég” funkcióval mindössze 30 perc alatt készíthet jégkockákat, 75 százalékkal gyorsabban, mint a hagyományos hűtők*.

… nem kell többé aggódnia:

– A 6. ÉRZÉK LIVE alkalmazás értesítést küld úgy, hogy az okostelefon vagy a tablet jelez, ha véletlenül nyitva maradt a hűtő
vagy a fagyasztó ajtaja.
– Az antibakteriális szűrő védi a hűtő teljes belső terét, csökkenti a kellemetlen szagokat és a baktériumok szaporodását.
– A 6. ÉRZÉK FreezeControl technológia állandó szinten tartja a fagyasztóban a hőmérsékletet, amivel elkerülhető, hogy
a fagyasztott ételek felületén a nedvesség elvesztése miatt kiszáradt foltok jöjjenek létre. A hőmérséklet ingadozás is csökken a fagyasztóban, ami megvédi a fagyasztott ételek minőségét, zamatát és színét, és legalább 50 százalékkal csökken a kiszáradás miatti foltok kialakulásának esélye.

*Összehasonlítva gyors jég funkcióval nem rendelkező szabadonálló Whirlpool hűtővel
**A Whirlpool 6. Érzék Live applikációval rendelkező hűtő várhatóan 2016 novemberétől Magyarországon is is elérhető lesz. Készülék típus: BSNF 8999 PB

http://www.whirlpool.hu/

(x)

Megosztom barátaimmal

Napi ajánlatunk

Top videók