Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet
Fotó: shutterstock

Gordon Ramsay elárulja, mely 3 kajatrendtől venne búcsút örökre

A séf ellenzi az ananászos pizzát, de miket száműzne még a gasztronómiából?
2018. March 8.

1.Habok: Nem a desszerteken levők, hanem az extrémebbek. Az egyik Pokol Konyhája éttermében is szolgál fel a desszerteken habot, viszont Ramsay a sós, savanyú ételekből készülteket utálja. Sokszor még a kinézetük is fura, nemhogy az ízük. Nem kell mindenből habot készíteni.

2.Wagyu: A japán szarvasmarha húsából készült magas minőségű, puha, és márványos szeletet egyre több étterem és steak house veszi fel kínálatába. Ramsay szerint, ha egyre több helyen megjelenik ez az étel, elveszti különlegességét.

3.Szarvasgombaolaj: A séf számára ez a legrosszabb alapanyag. Főleg akkor, ha az emberek a többi olajhoz hasonlóan használják. Ezt a különlegességet csak kis cseppekben ajánlatos ételekhez alkalmazni, különben elnyomja a többi ízt.

forrás: Popsugar

Megosztom barátaimmal

Szerkesztőink kedvencei

Gordon Ramsay már egy érintésből tudja

Gordon Ramsay már egy érintésből tudja

és nem fél elárulni a titkot!
Megérkezett 2018 első kajatrendje

Megérkezett 2018 első kajatrendje

Ráadásul igen megosztó...
Étel trendek, amelyek reméljük, eltűnnek 2018-ban

Étel trendek, amelyek reméljük, eltűnnek 2018-ban

Ideje néhány dolognak búcsút inteni

Napi ajánlatunk

Top videók