Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet
A kép illusztráció

Ez az új reggelizős őrület: milliomos szalonna

Vajon miért olyan különleges?
2017. October 11.

A “milliomos szalonna” elnevezésű reggeli néhány vastagabb szelet zamatos és édeskés bacon, amely egyre több étterem reggeli kínálatában bukkan fel San Franciscoban. Körülbelül fél hüvelyk vastagságú, nyolcszor vastagabb, mint az üzletekben értékesített szalonna. Már – már olyan, mint egy szalonna steak. A Cook’s Illustrated élelmiszer blog szerint ezek a csíkok jellemzően rövidebbek és kevésbé zsírosak, mint a rendszeresen vágott szalonna. Ezeket a vastag sertéslapokat cukorral és cayenne borssal borítják, és alacsony hőmérsékleten jó néhány órán át sütik. A szalonnát 2 -7 dollárért kínálják.

Ennek a reggelinek San Franciscoban már egész kultusza lett, a  #millionairesbacon hashtag már több ezres Instagram posztot eredményezett.

 

kbacon

 

 

Forrás: Business Insider

 

Megosztom barátaimmal

Szerkesztőink kedvencei

Bacon dzsem a bacon napjára

Bacon dzsem a bacon napjára

Tudom, hogy nehéz elképzelni, de meglátod, hogy egyáltalán nem nehéz elkészíteni, és ahogy megkóstolod, érezni fogod, ahogyan összeállnak az ízek, és mindegyik valahogyan kiegészíti egymást. Semmi különleges hozzávaló nem kell hozzá, csak bacon, barna cukor, hagyma, balzsamecet és kávé. Igen, kávé, jól olvastad. :)

Napi ajánlatunk

Top videók