Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet
Fotó: Dominique Ansel Bakery Japan

Édes és szép az egyik legújabb ételtrend

Ételművészet a javából
2016. December 2.

Mályvacukorvirágok: a legfrissebb imádnivaló ételtrendnek nem tudsz majd ellenállni!

A virág alakú mályvacukor annak a Dominique Anselnek a remek újítása, aki 2012-ben elhozta nekünk a cronutokat (croissant+fánk). A virágok egyszerű mályvacukrokból virágoznak ki mesés százszorszépekké – ez már ételművészet. Már az Instagramon is megkezdték hódító útjukat.

Sajnos még csak New Yorkban (a Sohoban és a West Village-ben), Tokyoban és Ansel új londoni pékségében kaphatóak, de reméljük, hozzánk is eljutnak nemsokára ezek az ízletes, elbűvölő toppingok a délutáni forró csokira.

 

Perfection in a cup ???☕️ #blossominghotchocolate #winterflower #marshmallowflowers #chocolatepearls #dominiqueanselbakery @dominiqueansel

?Live from New York, New York (@sodapopfizzy) által közzétett fénykép,

 

forrás: popsugar.com

Megosztom barátaimmal

Napi ajánlatunk

Top videók

Sonkás-bulguros töltött kaliforniai paprikák

Könnyű ebéd vagy vacsora a sütőből. A receptből az is kiderül, hogy miért érdemes elősütnöd a paprikát.

Almás rizsfelfújt

Őszi desszert, amely egy tartalmas leves után 2. fogásként is megállja a helyét.

Duplasajtos tepsis bucik

A hot dog kiflit akár így is felhasználhatod!