Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet
A kép illusztráció

Ez a legbizarrabb pizzafeltét!

Forrong miatta a világháló

Az interneten nemrég napvilágot látott és vihart kavart képen egy pizzaimádó úgy döntött, a legizgalmasabb pizza feltét mostantól a borsó és majonéz páros legyen. Tehát akkor még egyszer: borsó és majonéz. A pizzán.

El tudjuk képzelni, hogy a kedvenc pizzázónkban ilyen feltéttel kérjük a vacsorát? Hát nem. És az internet közönsége sem, akik irtóznak ettől az undorító feltéttől. Csak egyetlen kérdésünk van a feltalálójához: miért?

Persze, az élet néha egysíkú lehet, egészen annyira, hogy kénytelenek vagyunk a pizzafeltétekkel kísérletezve izgalmat csempészni bele. De 100 százalákos biztossággal állíthatjuk, hogy a borsó-majonéz kombó nem hoz izgalmat a mindennapokba. Kivéve, ha épp a trollkodás volt a cél.

A Twitteren többen reagáltak az újításra. „Az összes dolog közül, ami ma megtörte a lelkemet, ez volt a legrosszabb.” – írta egy felhasználó. „Az ananászos és nem-ananászos pizza képviselőinek msot össze kell fogniuk, hogy legyőzzék ezt a veszedelmet.” – kommentált egy másik. Sokan pedig gif-ekkel fejezték ki ámulatukat/undorukat/nemtetszésüket.

 

forrás: hellogiggles.com

Megosztom barátaimmal

Szerkesztőink kedvencei

Az a kis műanyag a pizzás dobozban életet menthet

Az a kis műanyag a pizzás dobozban életet menthet

Ugye nyitottál már ki pizzás dobozt, aminek a közepén ott csücsült az a kis műanyag?
Zellerpizza

Zellerpizza

"Amellett, hogy nagyon egészséges, hagyományos társainál jóval kevesebb kalóriát tartalmaz"

Napi ajánlatunk

Hideg, joghurtos őszibarackleves bazsalikompesztóval

Hideg, joghurtos őszibarackleves bazsalikompesztóval

A hideg gyümölcslevesek, amúgy is a nyári ebédek főszereplői, ez a bazsalikomos őszibarackleves biztos siker, a bazsalikom egyszerűen csodát tesz!
Íme a tiramisu nyári változata

Íme a tiramisu nyári változata

Gyümölcsös pohárdesszert, amiben fix a babapiskóta és a mascarpone, a változók: a gyümölcs, a kávé, a gyümölcslé, a tojás...

Top videók

Húsgolyó másképp! Sonkába tekerve, nyársra húzva, padlizsánkrémmel és korianderes joghurttal

A szinte unalomig ismételt húsgolyó új értelmet nyer, ha vékony, ízletes sonkába tekerve sütjük át. A mártogatókkal se spóroljunk, nyáron a friss zöldségek és fűszernövények dömpingje jó alkalmat ad arra, hogy akár kétféle krém is készüljön egyszerre.

Üde, nyárias tésztaétel, melyet a citrom frissítő íze tesz igazán ellenállhatatlanná!

Arra az egyre figyeljetek, hogy elkészítéséhez mindenképp kezeletlen héjú citromot használjatok!