Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet

Elképesztő megoldások sushi-ra!

A sushi-t anélkül is szeretjük, hogy különösebben jól nézne ki. De mégiscsak jobban esik, ha közben a szemünket is gyönyörködteti. Körbenéztünk a kínálatban.

Vannak dolgok, amelyeket ugyan ehetünk akár egész jó minőségben itt, Európában, azon belül hazánkban is, de az eredeti azért teljesen más. A sushi is pont ilyen, de egy csomo helyet lekörözhetünk, ha megbízható, jó halasunk van és rizs dolgában is vállalunk egy kis plusz utánanézést.

Végy egy jó halat

A sushi isteni, a koi ponty pedig gyönyörű, így nem csoda, hogy valakinek eszébe jutott kombinálni a kettőt. A Juns Kitchen fotókon és videón keresztül mutatja be, hogyan készíti el a csodálatos és ízletes “halakat”. Mire is van szükségünk ahhoz, hogy ez az álomszerű étel valósággá váljon? Természetesen sushi rizsre, fűszeres tőkehal ikrára, tintahalra, garnélarákra, hínárra, uborkára és retekre. A tintahal a kulcs-alapanyag, hiszen ez adja a hal testét, ezt fogjuk megtölteni. 

Nézzétek meg a videót, hogy ti is elkészíthessétek ezt a csodálatos ételt!

 Forrás: www.boredpanda.com

 

Megosztom barátaimmal

Szerkesztőink kedvencei

Az igazi szusirizs szójás lazaccal

Az igazi szusirizs szójás lazaccal

Így készül az igazi szusirizs. Ehetjük magában, tekerhetünk belőle szusit, vagy megsüthetjük hozzá ezt a narancsos, gyömbéres lazacszeletet is!
10. Globalista Konyha vacsora - japán fúziós pop-up

10. Globalista Konyha vacsora - japán fúziós pop-up

2016. január 20 - 21.
Immár tizedik alkalommal vehetünk részt izgalmas, egyedülálló vacsorán a Globalista Konyha jóvoltából. Most az japán ízeké lesz a főszerep.
6 tipp, hogyan lehetsz igazán kreatív a konyhában

6 tipp, hogyan lehetsz igazán kreatív a konyhában

Attól, hogy megy fejből egy csomó recept, és mesterien tudsz szuflét készíteni, még nem válsz a konyha mesterévé. Az az igazi, amikor bekukkantasz a kamrába, vagy a hűtőbe, ránézel az alapanyagokra, és kapásból eszedbe jut öt recept.

Napi ajánlatunk

Ha mindenképpen sütnöd kell, akkor süsd ezt!

Ha mindenképpen sütnöd kell, akkor süsd ezt!

"Nem torta, de bele lehet szúrni egy gyertyát, és nagyon finom, ráadásul bármilyen idénygyümölccsel működik,"
Hagyományos technológiával készült az idei Szent István-napi kenyér

Hagyományos technológiával készült az idei Szent István-napi kenyér

A Szent István-napi kenyér a Kurdi Family Pék Kft. Görböc kenyere lett az idén, amely hagyományos technológiával készült adalék nélkül - hangzott el az M1 aktuális csatorna pénteki műsorában.
Ajándék a vörösbor ünnepnapjára: Szilvafagyi Pinot Noir-ral

Ajándék a vörösbor ünnepnapjára: Szilvafagyi Pinot Noir-ral

Egy pohár vörösbor finom sajtokkal és egy kis friss bagettel egyszerűen tökéletes. Azonban ha kipróbálnátok valami mást, adjátok bátran szilvához.

Top videók

Húsgolyó másképp! Sonkába tekerve, nyársra húzva, padlizsánkrémmel és korianderes joghurttal

A szinte unalomig ismételt húsgolyó új értelmet nyer, ha vékony, ízletes sonkába tekerve sütjük át. A mártogatókkal se spóroljunk, nyáron a friss zöldségek és fűszernövények dömpingje jó alkalmat ad arra, hogy akár kétféle krém is készüljön egyszerre.

Üde, nyárias tésztaétel, melyet a citrom frissítő íze tesz igazán ellenállhatatlanná!

Arra az egyre figyeljetek, hogy elkészítéséhez mindenképp kezeletlen héjú citromot használjatok!