Izgalmas receptek és praktikus megoldások Pataky Pétertől és vendégeitől

Elképesztő megoldások sushi-ra!

A sushi-t anélkül is szeretjük, hogy különösebben jól nézne ki. De mégiscsak jobban esik, ha közben a szemünket is gyönyörködteti. Körbenéztünk a kínálatban.

Vannak dolgok, amelyeket ugyan ehetünk akár egész jó minőségben itt, Európában, azon belül hazánkban is, de az eredeti azért teljesen más. A sushi is pont ilyen, de egy csomo helyet lekörözhetünk, ha megbízható, jó halasunk van és rizs dolgában is vállalunk egy kis plusz utánanézést.

Végy egy jó halat

A sushi isteni, a koi ponty pedig gyönyörű, így nem csoda, hogy valakinek eszébe jutott kombinálni a kettőt. A Juns Kitchen fotókon és videón keresztül mutatja be, hogyan készíti el a csodálatos és ízletes “halakat”. Mire is van szükségünk ahhoz, hogy ez az álomszerű étel valósággá váljon? Természetesen sushi rizsre, fűszeres tőkehal ikrára, tintahalra, garnélarákra, hínárra, uborkára és retekre. A tintahal a kulcs-alapanyag, hiszen ez adja a hal testét, ezt fogjuk megtölteni. 

Nézzétek meg a videót, hogy ti is elkészíthessétek ezt a csodálatos ételt!

 Forrás: www.boredpanda.com

 

Megosztom barátaimmal

Szerkesztőink kedvencei

Az igazi szusirizs szójás lazaccal

Az igazi szusirizs szójás lazaccal

Így készül az igazi szusirizs. Ehetjük magában, tekerhetünk belőle szusit, vagy megsüthetjük hozzá ezt a narancsos, gyömbéres lazacszeletet is!
10. Globalista Konyha vacsora - japán fúziós pop-up

10. Globalista Konyha vacsora - japán fúziós pop-up

2016. január 20 - 21.
Immár tizedik alkalommal vehetünk részt izgalmas, egyedülálló vacsorán a Globalista Konyha jóvoltából. Most az japán ízeké lesz a főszerep.
6 tipp, hogyan lehetsz igazán kreatív a konyhában

6 tipp, hogyan lehetsz igazán kreatív a konyhában

Attól, hogy megy fejből egy csomó recept, és mesterien tudsz szuflét készíteni, még nem válsz a konyha mesterévé. Az az igazi, amikor bekukkantasz a kamrába, vagy a hűtőbe, ránézel az alapanyagokra, és kapásból eszedbe jut öt recept.

Napi ajánlatunk

Lecsó, az örök kedvenc

Lecsó, az örök kedvenc

Sok étel van a világon, amely ahány ház, annyi szokás jegyében készül, egyik ikonikus tagja ennek a körnek a lecsó. Szinte mindenki szereti, szinte mindenki másként készíti, és szinte mindenki meg van róla győződve, hogy az övé a világ legjobb lecsója.
Gránátalmás máktorta

Gránátalmás máktorta

Hegyi Barbara egyike azon hírességeknek, akik az idén 3 éves GoodFood magazinban szenzációsat főztek. A színésznő köztudottan jártas a konyhában, ez a gránátalmás máktorta is bármelyik napunkat bearanyozhatja.

Top videók