Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet
Fotó: shutterstock

Cukorkamúzeum nyílik egy nemzetközi nagyvárosban

Nyárig még várni kell erre a cukros programra
2018. március 3.

A tavalyi pop-up Jégkrém Múzeum (Museum of Ice Cream) szenzációt továbbgörgetve a Sugar Factory Cukorka Múzeumot (Museum of Candy) hoz New York lakosságának idén nyárra. Chelsea-ben, a Sixth Avenue 656 alatt nyílik a cukorbirodalom 9100 négyzetméteren.

A látogatókat 15 interaktív szoba várja a kedvenc édességeinkkel. Emellett lesz még ott egy étterem, egy kávézó, és természetesen cukorkabolt. A különféle édességek történetének megismerése mellett többek között lehetőség van fotózkodni egy életnagyságú gumimacival. Ami pedig a legjobb a New York-i lakosoknak, hogy a múzeum nem csak ideiglenesen marad.

forrás: Purewow

Megosztom barátaimmal

Szerkesztőink kedvencei

Ez a színésznő majdnem édességboltos lett

Ez a színésznő majdnem édességboltos lett

Meghan Markle, Harry herceg leendő felesége, híres arról, mennyire szereti a finom fogásokat. Egyszer majdnem bele is vágott az édesség bizniszbe
Milyen édességet eszünk a jövőben?

Milyen édességet eszünk a jövőben?

Tényleg el fog fogyni a kakaó? Milyenek lesznek a jövő tortái, édességei? Érdekességek új alapanyagokról és eljárásokról.

Napi ajánlatunk

Top videók