Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet

A tavaszt onnantól számítjuk, hogy... - olvasóink szavaztak!

Éljen március 21! Pláne a másnapja, amikortól már hivatalosan, legalábbis immáron meteorológiai értelemben is legálisan mondhatjuk, hogy t-a-v-a-sz! Nálunk jobban kevesen örülnek, bár minden lelkesedésünkkel szerettük a januárt és a februárt is ;)
2016. március 22.

Mindig nagy izgalommal vetjük bele magunkat egy-egy szavazónk végeredményének, és míg mások a fürdőszobai polcokat, vagy esetleg a cipősszekrényt szeretik megnézegetni vendégségben, mi bizony a hűtőtökbe kukucskálunk bele előszeretettel. Mert érdekel minket, miket vásároltok, miket főztök, milyen alapanyagokkal vágtok neki egy hétvégének, vagy éppen a zaklatottabb hétköznapoknak. Legutóbb két, egymással szorosan összefüggő ügyben fordultunk hozzátok, ez egyik a mindennapi alapanyagaitokra vonatkozott.

Aminek mindennap nyernie kellszavazo_mindennap_alapanyag

Hogy mennyire csal meg minket az emlékezetünk, vagy menniyre törnek elő ilyenkor a vágyaink alkat kérdése, mindenesetre olvasóink leggyakrabban előforduló napi eledele, a gyümölcs, mögötte jön az örvendetes ezüstéremmel a zöldség, ami ugyan egy hajszálnyival, de le tudta győzni a harmadik helyen landoló kenyeret. Ami mögött pedig a tojás kúszott be a negyedik helyre. Mi ezt a legnagyobb örömmel nyugtázzuk, teszünk is érte eleget, hogy itt az izeselet.hu-n mindig a szezonnak megfelelő zöldségekből és gyümölcsökből a lehető legtöbbet ki tudjátok hozni.

A tavasz csalhatatlan jeleiKaramellizált hagymás mártogató

Kisebb vita alakult ki a szerkesztőségben, hogy a tojásos nokedli fejes salátával a tavasz, vagy a nyár egyértelmű és szezonindító étele? Mivel ketten meggyőztük egymást, hogy inkább május, és ki is raktuk ekképpen a szavazót, így a tavasz mellett kampányoló kollégák ezúttal lemaradtak, de mivel magának az ételnek óriási rajongói vagyunk, gyorsan mindenki el is készítette, ráadásul ahányan vagyunk, annyiféle salátával. Ellenben lássuk, hogy akkor mikor mondjátok ti, hogy tavasz van, ó, igen. A zöldségestál mindent vitt, kiütéssel érkezett az asztalunkra, tele csupa ropogóssal, 63%-a szavazatoknak magabiztos győztessé avatta, miközben mi erősebb versenyt vizionáltunk a medvehagymával, vagy akárcsak az egyszerű, kis szimpla limóval.

Megosztom barátaimmal

Szerkesztőink kedvencei

Eláruljuk olvasóink 5 titkos fűszerének sorrendjét!

Eláruljuk olvasóink 5 titkos fűszerének sorrendjét!

Kiváncsiak voltunk ismét, most épp arra, hogy mivel fűszereznek legszívesebben olvasóink. Tettünk öt ajánlatot és a szavazatok alapján kiderült, mivel teszik még ízesebbé életüket. Íme a legkedveltebb öt különleges ízfokozó népszerűségi listája. Természetesen receptekkel.
Megvan a győztes kávé! - Olvasóink szavaztak

Megvan a győztes kávé! - Olvasóink szavaztak

Múlt heti szavazónk az otthoni kávéfőzésről szólt. Olyanra még nem volt példa, hogy három válasz is sokáig holtversenyben legyen, lássuk, miből is választhattunk, és természetesen a többszáz szavazat értékelése után a győztest is eláruljuk! És persze új hét, új szavazás, de azt majd egy másik cikkben ;)
A 12 legjobb nyári íz – olvasóink szerint

A 12 legjobb nyári íz – olvasóink szerint

Egész nyáron mindenféle lázban égünk a foci EB-től az olimpiáig, a szezon alapanyagainak változatosságáról nem is beszélve. Ahogy más esetben is, most is kíváncsiak voltunk a véleményetekre és egész nyáron hetente újabb és újabb témákban szavazhattatok az izeselet.hu-n. Befutottak a végeredmények: nemes küzdelmek, nagy csaták, izgalmas sorrendek. 100% nyár. Utánanéztünk a múltkori eredményeknek, idén is kíváncsiak leszünk a véleményetekre!

Napi ajánlatunk

Top videók