Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet
Fotó: 123 RF

5 féle alapanyag melyekkel burkolhatjuk a konyhapadlót

Meglepő és ízléses variációk
2018. August 10.

1.mészkő: Nagy előnye, hogy semleges. A finomított, homokos alapú mészkő ezért az egyik legkedveltebb módja annak, hogy megalapozzuk a konyhát. Emellett az egyik legolcsóbb megoldás is. Ügyelnünk kell viszont a megfelelő kezelésre, és célszerű kétévente újra burkolni.

2.antikolt tégla: Gazdaságos, könnyen tisztítható, és szinte törhetetlen. Ez az anyag évtizedekig bírja, ha rendszeresen és megfelelően kezeljük.

3.fehérre festett tégla: Ragadjunk ecsetet, mártsuk fehér festékbe, és mázoljuk be a téglákat. Ezzel egyedi, modern hatást keltünk. Festés előtt mindenképp tisztítsuk meg, és kezeljük a felületet.

4.pala: Egyre hódít a palával burkolás trendje. Viszont mivel ezt éghajlattól és stílustól változik ezen felület kezelésének módszere, szakembertől kérjünk tanácsot.

5.festett minták: Olcsó és egyszerű mód, hogy feldobjuk azt, amink van – legyen az durva fafelület vagy linóleum. Maradhatunk a klasszikus sakktábla-mintánál, de áttérhetünk egyedibb utakra is.

forrás: The Kitchn

Megosztom barátaimmal

Szerkesztőink kedvencei

Újszülöttel a konyhában

Újszülöttel a konyhában

Hasznos tippek 5 lépésben

Napi ajánlatunk

Top videók