• Receptek 77
  • Magazin 12
  • Videók 7
  • Arcok 1
Kedvenc receptjeink zöldborsóval

Kedvenc receptjeink zöldborsóval

Szezonja van, most együnk belőle sokat, frissen.
A csodálatos és megunhatatlan zöldborsó

A csodálatos és megunhatatlan zöldborsó

Borsóleves, rizi-bizi és borsófőzelék...Tényleg csak ennyit tudnak a kis, zöld golyók? A finecooking ötlete alapján, mi is összegyűjtöttünk
Csodás szín, üde zamat - borsót bele!

Csodás szín, üde zamat - borsót bele!

Kétségtelenül a tavasz és a kora nyár szupersztárja a zöldborsó, május végétől élvezhetjük az édes szemeket, és szezonjában együnk belőle annyit, amennyit csak lehetséges, hiszen egy teljes évet kell várnunk az újabb randevúra.
3 szuper dolog, ami a zsenge zöldborsóval történhet

3 szuper dolog, ami a zsenge zöldborsóval történhet

Egyszerűen imádjuk! Az íze össze sem hasonlítható a fagyasztottal, vagy az üvegessel. Édeskés, gurulós, roppanós, minél kisebb, annál finomabb. Igen ez a friss zöldborsó. Négy kihagyhatatlan zöld recept.
Mitől lesz igazán tavaszi a zöldségleves?

Mitől lesz igazán tavaszi a zöldségleves?

Zöldségleves – mondod lesajnálóan. Zöldségleves – mondod, és felcsillan a szemed. Zöldségleves? – kérded reménykedően a családod tagjait. Zöldségleves. Lehet imádni valóan egyszerű, szeretni valóan kifinomult, megnyugtatóan ismerős, izgalmasan egyedi, mert mindenki másként főzi, és mégis mindenki egyformán.
Három csodaszép vasárnapi tányér - meg ami rajta van

Három csodaszép vasárnapi tányér - meg ami rajta van

Követjük, kutatjuk az izgalmas fogásokat és megoldásokat az instagramon, ti is tegyétek ugyanezt velünk, izeselet néven meg is találtok bennünket!
Tavaszi piaci kisokos

Tavaszi piaci kisokos

Végre ismét van miért piacra járnunk, gőzerővel beindult a tavasz, dübörögnek a fóliasátrakban a fűtő alkalmatosságok, nőnek a palánták az üvegházakban, és hamarosan dömping lesz a tavaszi zöldségekből a piacokon.
A 3 legzöldebb fogás tavaszváróknak

A 3 legzöldebb fogás tavaszváróknak

Pár hét és itt a tavasz, addig is ne csak lélekben, hanem ételeinkkel is készüljünk rá! Használjunk bátran zöldeket: spenót, borsó, zöldfűszerek és akár medvehagymát is.
Hódítás a konyhában és az izeselet.hu-n is!

Hódítás a konyhában és az izeselet.hu-n is!

Nagy Sándor jött és látott, immáron blogja, a Hódítás a konyhában mellett egyre többet találkozhatnak vele olvasóink is. Egyrészt az Ízes élet műsorában, a népszerű Restaurant Day programjain és mostantól itt, az izeselet.hu-n is. Receptjei, cikkei éppúgy merítenek a szívének kedves brit gasztronómiából, mint a hajdúsági örökségből. Kezdjünk egy húsvéti reggelivel!
Egy zalai tekerés Ferivel, a főzelékessel II.

Egy zalai tekerés Ferivel, a főzelékessel II.

Ahogy ígértük, a farm után meg is főzi Feri, amit szedett, pucolt, táskába gyömöszölt. Az is kiderül, miért lapul nála mindig egy darabka gyömbér. Zalai dombok, borsó és bringa - második rész.