• Receptek 549
  • Magazin 207
  • Étterem 13
  • Videók 9
  • Praktikák 2
Húslevesem télen-nyáron

Húslevesem télen-nyáron

A húslevesnek pont az a lényege, hogy mindig van hozzá alapanyag.
Tepsis gomba

Tepsis gomba

Jöjjön a gomba, most köretként.
Stroganoff leves

Stroganoff leves

Aki még márciusban is didereg, annak Sára most mutat egy remek levesreceptet.
Zöldfűszeres krumplisaláta

Zöldfűszeres krumplisaláta

Sokak kedvencét, a rántott hús mellé szinte elengedhetetlen krumplisalátát zsírszegényebb változatban készítettem el, amelyben az íz élményt a zöldfűszerek adják a majonéz helyett.
Édesburgonyás-baconös lepény

Édesburgonyás-baconös lepény

Kelttésztás lepény remek téli feltétekkel
Az izlandi sörnapot sörös receptekkel ünnepeljük

Az izlandi sörnapot sörös receptekkel ünnepeljük

A sör egy gazdag, földes ízt ad a levesnek vagy a pörköltnek, olyan, mintha órákig főztük volna. A sör édeskés, diós íze mélységet tud adni a desszertek ízének. Attól pedig egyáltalán nem kell félni, hogy részegek leszünk, hiszen az alkohol főzés közben teljesen elpárolog.
Csörögefánk zablisztből

Csörögefánk zablisztből

Egy hagyományos farsangi étel diétabarát változatban
Kedvenc koktéljaink gyűjtés

Kedvenc koktéljaink gyűjtés

A margharita napja van az Egyesült Államokban, így koktélválogatással ünneplünk
Fehér, forró és csoki

Fehér, forró és csoki

Fehér forrócsoki az egész családnak
Mutatjuk a Volkswagen Dining Guide Év Étterme Gála Díjazottjait

Mutatjuk a Volkswagen Dining Guide Év Étterme Gála Díjazottjait

Idén (is) a Palágyi Eszter vezette Costes kapta a Volkswagen Dining Guide Év Étterme Díjat. Megbízhatóságának, folyamatos fejlődésének és Palágyi magyar elemek beépítésére való törekvésének köszönheti az előkelő helyet.