• Receptek 552
  • Magazin 209
  • Étterem 13
  • Videók 9
  • Praktikák 2
Mozzarellás quiche

Mozzarellás quiche

A franciák kedvenc sós pitéje tökéletes lehet egy ráérős hétvégi reggelinek, de akár ebédre, főételként is tálalhatjuk.
Kvízzel segítik az esküvői szervezést

Kvízzel segítik az esküvői szervezést

A Brilliant Earth most a koktélkínálat összeállítását igyekszik segíteni újdonságával.
Sajtos-húsos rakott tészta

Sajtos-húsos rakott tészta

A Zita-féle vargabéles sok sajttal és hússal.
Citromos-spárgás tészta

Citromos-spárgás tészta

Spárga és citrom: szuper jó kis kombináció, amit azt hiszem, hogy senkinek sem kell bemutatnom. Most azonban csavartam egyet az alapízeken, és egy olyan tésztás fogást készítettem, amit azok is nagyon fognak szeretni, akik hús nélkül el sem tudnak képzelni egy főételt.
3 tipp, hogy világosabb legyen a konyhánk

3 tipp, hogy világosabb legyen a konyhánk

Varázsoljunk világosabb teret a lakásban, néhány apróság már hatalmas csodára képes.
Húslevesem télen-nyáron

Húslevesem télen-nyáron

A húslevesnek pont az a lényege, hogy mindig van hozzá alapanyag.
Tepsis gomba

Tepsis gomba

Jöjjön a gomba, most köretként.
Stroganoff leves

Stroganoff leves

Aki még márciusban is didereg, annak Sára most mutat egy remek levesreceptet.
Zöldfűszeres krumplisaláta

Zöldfűszeres krumplisaláta

Sokak kedvencét, a rántott hús mellé szinte elengedhetetlen krumplisalátát zsírszegényebb változatban készítettem el, amelyben az íz élményt a zöldfűszerek adják a majonéz helyett.
Édesburgonyás-baconös lepény

Édesburgonyás-baconös lepény

Kelttésztás lepény remek téli feltétekkel