• Receptek 535
  • Magazin 195
  • Étterem 13
  • Videók 9
  • Praktikák 2
Kínai desszert vacsora után: ötfűszeres almafánk

Kínai desszert vacsora után: ötfűszeres almafánk

Isteni finom csak fahéjjal ízesítve, de még különlegesebb, ha kínai ötfűszerrel dobjátok fel a hagyományos almafánkot. Ez a fűszerkeverék az egy rész fahéj mellett egy-egy rész csillagánizst, édesköménymagot, szecsuáni borsot és szegfűszeget tartalmaz, igazi fűszeres, téli íz.
Lilakáposzta saláta sült hagymával

Lilakáposzta saláta sült hagymával

Vegyük sorba, mik a lehetőségeink: ízetlen paradicsom – nem kösz. Kemény, fás zöldhagyma – nem kösz. Zeller, cékla, répa (haladunk), káposzta… na, ez jól hangzik. Legyen káposzta, és legyen saláta, mondjuk valami jó roppanós, de miért is inkább ne keverék, amiben földes ízű céklalevél, kesernyés rukkola, friss bébispenót van.
Quinoa burger

Quinoa burger

Az már senkinek sem meglepetés, hogy hús nélkül is isteni burgereket lehet készíteni. A quinoából készült hamburger pogácsa nem csak állaga miatt, de magas fehérjetartalma miatt is kiváló helyettesítő.
13 kedvenc almás recept

13 kedvenc almás recept

Bloggereink almás receptjeivel köszöntjük a német alma napot
Ez a 13 leves a kedvencünk

Ez a 13 leves a kedvencünk

Melengető levesek bloggereinktől
Biscotti és a téli teázás

Biscotti és a téli teázás

A világ egyik legmandulásabb, legkeményebb kekszére, ami viszont folyadékba mártva egyszerűen szinte olvad, és szó szerint jól csúszik a kávézáshoz, teázáshoz.
Téli vacsora a javából, igazán laktató: Kolbászkrémes töltött krumpli

Téli vacsora a javából, igazán laktató: Kolbászkrémes töltött krumpli

Be kell valakinek mutatni a töltött krumplit? Biztosan nem! Téli vacsora a javából, igazán laktató, főleg, ha jóféle kolbászból készült krémmel töltitek, és még tejszínes mártást is kínáltok mellé.