• Receptek 64
  • Videók 11
  • Magazin 7
A nagy pulyka-vita: frisset vagy fagyasztottat?

A nagy pulyka-vita: frisset vagy fagyasztottat?

Messze még az amerikaiak nagy ünnepe, de már most érdemes tisztába rakni ezt a kérdést
Ezt a trükköt vesd be pulykasütéskor, remek ötlet

Ezt a trükköt vesd be pulykasütéskor, remek ötlet

Csak alufóliára lesz szükséged és persze más húsok sütésekor is jól jöhet ez a tipp
Ezt a pasit és a kutyáját látni kell!

Ezt a pasit és a kutyáját látni kell!

Nem baj, ha nem tudsz angolul, a videó önmagáért beszél
Pulykagyár

Pulykagyár

Így készül a pulyka - vacsorára és dekorációnak. Bezzegh Éva rendhagyó "receptje".
5 érv a hentes mellett - addig menj, míg megtalálod!

5 érv a hentes mellett - addig menj, míg megtalálod!

A hentesünkkel való kapcsolatunk a néhány meghatározó bizalmi viszonyaink egyike. Komolyan, majdnem olyan meghitté válhat, mint a fodrászunkkal, vagy mindenki helyettesítse be a megfelelő szolgáltatóját.
Fantasztikus duók - pulyka + forralt bor

Fantasztikus duók - pulyka + forralt bor

Még mindig minden beleférhet, optimistán fordulunk az utolsó napokra az ünnepek előtt. Bár mi tulajdonképpen magát a készülődést is annak tartjuk, hozzáállás kérdése, hogy annak érezzük-e. Éppen ezért kóstoljunk meg mindent, amit készítünk: pár perc áhitat és néhány rendkívüli falat átlendít a nehéz pillanatokon.