• Receptek 746
  • Magazin 189
  • Videók 76
Mazsolás-vaníliás cukkinikenyér

Mazsolás-vaníliás cukkinikenyér

Friss szezongyümölcsökkel igazán izgalmas.

Sós császármorzsa

Ha azt mondom, császármorzsa, legtöbbeteknek biztosan az édes, vaníliás, porcukorral meghintett, baracklekvárral tálalt finomság jut eszébe. Én viszont sósan is nagyon szeretem, jól lepirítva, baconnel, zöldségekkel készítve. Ebből a mennyiségből két nagyobb adag lesz, vagy 4 személyre elegendő köret.
Húslevesem télen-nyáron

Húslevesem télen-nyáron

A húslevesnek pont az a lényege, hogy mindig van hozzá alapanyag.
Tonhal fasírt

Tonhal fasírt

Sokan nem tudják, de az omega 3 zsírsavak a szervezetre gyakorolt számos egészséges hatásuk mellett a jó kedv fenntartásáért is felelnek, ezért érdemes heti több alkalommal halat fogyasztani, pl. tonhal formájában.
Kolbászos-juhtúrós töltött cukkini

Kolbászos-juhtúrós töltött cukkini

Az egyik legjobb dolog a tavaszi-nyári időszakban a piacon kapható számos tökféle. A cukkinit azért szeretem, mert rengeteg felhasználási módja van: készíthetjük töltve, rántva, főzeléknek, krémnek, sőt kenyeret is süthetünk belőle. Jöjjön most egy töltött verzió!
Mozzarellás, rántott rizsgolyók

Mozzarellás, rántott rizsgolyók

Paradicsomos mártogatós mellé ajánljuk.
Fokhagymát a majonézbe: itt az aioli

Fokhagymát a majonézbe: itt az aioli

Fokhagyma napra fokhagyma mártogatós.
Vöröslencse bolognai

Vöröslencse bolognai

Egy újabb isteni, növényi fehérjékben gazdag tésztaétel, a ritkán használt vöröslencse felhasználásával.

Epres-túrós amerikai palacsinta

Ráadásul nem szimplán, hanem duplán epres, hiszen ebből a gyümölcsből sosem elég, ugye? A tésztájába túró (vagy ricotta) kerül, a ragu pedig gyömbérrel és lime-mal lett megbolondítva. Tavaszra kötelező!
Magital készítése házilag

Magital készítése házilag

Fantasztikusan egyszerű otthon is elkészíteni, ezért az a javaslatom, hogy inkább te is állj neki.