• Receptek 51
  • Magazin 16
  • Videók 2
Ez az egyik új őrület a vegánok és a gasztrobloggerek körében: Buddha tál

Ez az egyik új őrület a vegánok és a gasztrobloggerek körében: Buddha tál

A neve ellenére nem egy egzotikus receptről van szó
Egy kihagyhatatlan gasztro kaland

Egy kihagyhatatlan gasztro kaland

Pusszantlak, vegán! - Kristóf Konyhája átgördült Londonba
Ezek a legvegánbarátabb városok

Ezek a legvegánbarátabb városok

Európai és amerikai nagyvárosok is szerepelnek a listán
Gyors és könnyű saláta, felejthetetlen ízharmónia

Gyors és könnyű saláta, felejthetetlen ízharmónia

Cékla és kaliforniai paprika saláta pirított dióval
Az avokádóval az a baj, hogy rettenetesen finom... Szuper egyszerű, nagyon finom tunkolós recept következik!

Az avokádóval az a baj, hogy rettenetesen finom... Szuper egyszerű, nagyon finom tunkolós recept következik!

Avokádós-cukkínis “tahini” - szezámmag krém csilivel, fekete olívával
Lustább napokra igazi megváltás: komfort kaja (fél)kész hozzávalóból

Lustább napokra igazi megváltás: komfort kaja (fél)kész hozzávalóból

Rizzsel töltött szőlőlevél citromos paradicsommártásban
Igazi food hack: isteni, olcsó, és negyed óra alatt elkészül: Ajvárpörkölt fehérbabbal, gombával

Igazi food hack: isteni, olcsó, és negyed óra alatt elkészül: Ajvárpörkölt fehérbabbal, gombával

Ez a recept ismételten a “sarki boltos” alapanyagoknak kedvez: babot, patadicsomsürítményt, vagy épp zakuszkát bármelyik üzletben kaphatunk, de szuperül működik dunsztolt üveges lecsóval is.