Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet

Visegrádi Pisztrángos Tavak és Ördögmalom erdei étterem

Létezik egy hely, ahol a vendég – ha kedve tartja – maga fogja ki a halat, amit aztán meg is süttethet. De azok se rettenjenek el, akik csak simán beülnének és rendelnének, természetesen azt is lehet.

Visegrádi kirándulásra szinte mindig van ok, de ha eddig nem ismertük volna a pisztrángos-tavakat, akkor most már még eggyel több. Eleve adott a gyönyörű környezet, a festői táj, mindehhez pedig egy nyáron nagy terasszal, télen duruzsoló kályhával működő étterem. És szívesen ajánlgatnánk mást is az étlapról, de – bevalljuk –, a pisztrángért jöttünk.

Egy hal, sok íz

A fokhagymástól a natúrig, a szalonnába tekerttől a füstöltig és pirított mandulával tálalt verzióig kóstolhatjuk a pisztrángot és az étterem másodsorban a gombából készült ételeket, különösen a levest ajánlja, amivel szintén érdemes próbát tennünk. És a végén ne felejtsünk el a füstölt halból haza is vinni, mert a kirándulás után biztos, hogy hiányozni fog a pisztráng.

Elérhetőségek és nyitvatartás

Cím:
Visegrád, Apátkúti-völgy
Telefon:
+ 70 503 3043
Weboldal:
Hétfő - Péntek:
-
Szombat:
Zárva
Vasárnap:
Zárva

Egyéb információk

Tavaszi nyitva tartás: március 1-től május 1-ig: csütörtök, péntek, szombat, vasárnap és ünnepnapokon: 12:00-20:00, nyári nyitva tartás május 1-től szeptember 1-ig minden nap 12:00-20:00, őszi nyitva tartás szeptember 1-től november 15-ig: csütörtök, péntek, szombat, vasárnap és ünnepnapokon: 12:00-20:00 téli nyitva tartás november 15-től március 1-ig: szombat, vasárnap és ünnepnapokon: 12:00-20:00

Étterem a foursquare-en