Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet
A steakhouse önálló és sajátos műfaj, ahol minden alapanyag és kísérő aláveti magát a főszereplőknek. Mi is.

KNRDY, Budapest

Hús, hús és hús jellemzi a kínálatot, a világ minden tájáról, de leginkább Amerikából. Ketten menjünk és véresen kérjük.

Eddig sem tette alacsonyra a lécet a hentesbutikjával és pékségével a tulajdonos Konrády Zoltán, ám az új gaszroövezetben nyitott American steakhouse-ában a hús-zarándokok megnyugtató otthonra lelhetnek. Válogatott nemzetközi csapat a konyhában és a vendégtérben, és roppant komoly kínálat a látványpultban. Érezhetően minden másnak tartania kell a lépést a húsokkal, így akár üdítőt, akár pezsgőt választunk, egészen biztosan olyat találunk itt, amit msáhol nem nagyon.

Hús és más

Belépéskor a roppant komoly design föl sem tűnik, hiszen annak lényege amúgy is az észrevétlen támogatásban van. A bejárat mellet lévő csodálatos érlelő masinában viszont rögvest gyönyörködünk egy sort. Mielőtt a komoly és méltóságteljes húsokra térnénk, a könnyedebb ajánlatok között keresünk egy kis megnyugvást, ez lesz az Eggs Florentine, azaz spenóttal besütött tojás, ami forró serpenyőben érkezik. Készen állunk a séf, Mark Turton értő keze által szelt t-bone steak csipegetésére is, ami maradandó húsélményt eredményez.

Elérhetőségek és nyitvatartás

Cím:
Budapest, Október 6. utca 15.
Telefon:
+36 1 788 1685
Weboldal:
Hétfő - Péntek:
11:30 - 01:00
Szombat:
11:30 - 01:00
Vasárnap:
11:00 - 01:00

Étterem a foursquare-en